Jsem žena a MDŽ mám ráda
Ilustrační foto: Pixabay

Jsem žena a MDŽ mám ráda

7. 3. 2024

K tvrzení, že Mezinárodní den žen je svátek zprofanovaný, jen podotknu, že sice může být, ale ženy, kterým je věnovaný, rozhodně zprofanované nejsou.

glosa ženy
Hodnocení:
(5 b. / 30 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Faldynová
Koukám, že tam mám překlepy a ještě se to objevilo dvojmo :-))
Marie Faldynová
Také mně se článek líbí. Konec konců - proč si neudělat den příjemnější? Podle toho, ci já jsem se dověděla, měly oslavy MD6 nahradit oslavy narozenin TGM. Jako všechno jásání na povel to má své odpůrce - ale příležitost někomu udělat den příjemnější je škoda nechat si utéct. U nás v obci bude v jedné kavárně hrát hudba všem ženám, které přijmou pozvání. Je to na každé, jak se rozhodne.
Marie Faldynová
Také mně se článek líbí. Konec konců - proč si neudělat den příjemnější? Podle toho, ci já jsem se dověděla, měly oslavy MD6 nahradit oslavy narozenin TGM. Jako všechno jásání na povel to má své odpůrce - ale příležitost někomu udělat den příjemnější je škoda nechat si utéct. U nás v obci bude v jedné kavárně hrát hudba všem ženám, které přijmou pozvání. Je to na každé, jak se rozhodne.
Magda Škodová
Moc hezký příspěvek, přestože jsem matka i babička, tak "svátek matek" moc ráda nemám, připadá mi jako kdysi MDŽ. Bohužel nám pořád někdo vnucuježe je MDŽ tzv. komunistický svátek a nikdo vlastně ani neví, proč se slaví. Někdo by měl historické negramoty poučit...
Miloslava Richterová
Paní Zdeňko, děkuji za Váš článek, vyjádřila jste to moc pěkně. Je to mezinárodní svátek a má svůj význam, je hloupé to zastírat.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%