Ilustrační foto: Pixabay
Ona nebo ona? Prostě nový svět
15. 6. 2024Sleduji to s němým úžasem, který občas přechází v pobavení a občas ve znechucení. Naposledy to bylo, když nejmenovaná firma odstranila z dámských vložek logo ženy. Protože vložky nepoužívají jen ženy. Fakt?
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Krepčíková
15.6.2024 13:25
Ale obrácené pohádky (např. o Popelákovi, o statečné princezně) psal již Josef Lada - takže žádná novinka.
Alena Velková
15.6.2024 11:19
Já rozumím tomu, že se nepřechylují příjmení cizinců, a když to dělají sportovní komentátoři, tak mi to připadá divné, ale u českých jmen to nepřechylování nechápu, přesně tak, jak je uvedeno v článku.
Jana Jurečková
15.6.2024 11:10
Mně je to prostě jedno, takové věci nekomentuji. Nejlíp se hodí věta nový svět. Ale díky za hezký článek.
Helena Záchová
15.6.2024 10:33
Vždycky, když se svět jaksi zvrtnul, tak přišla nějaká katastrofa, která vyhubila půlku lidstva. Už to asi nebude dlouho trvat.
Jan Zelenka
15.6.2024 09:47
Smutný obraz dnešní doby. Společenská dekadence nabývá až obludné rozměry. Vývojová sinusoida padá strmě dolů. A není to jen genderová nevyváženost, spadá sem i nezřízený život bohatých elit na straně jedné a obyčejného člověka na straně druhé. Dekadence současného života je až nebezpečně podobná posledním stoletím Římské říše. Ta ten způsob života nemohla ustát a logicky zanikla. Velký podíl na tom měla i masivní migrace. Jak asi dopadne ta společnost dnešní?!
Radmila Coufalová
15.6.2024 09:36
Krásný a z dnešního pohledu těžce nekorektní článek. Tleskám!! Nejsem ani rasista ani homofob (tedy aspoň doufám), ale čeho je moc toho je příliš. Mám ráda kinematografii a protože nemám televizi, pořídila jsem si Netflix. Občas něco nedokoukám, protože jako tradiční rodinu nám mnohdy servírují bělošku žijící s černoškou a společně vychovávají jejich čínskou holčičku. Uf. Několik let se učím na Duolingu angličtinu a je to totéž v bledě modrém. Člověk se za chvíli bude cítit jako ohrožený druh, pokud bude tzv.normální. A teď nezbývá než doufat, že mě aspoň na I60 nesmažou, protože v jiných diskuzích už člověk s tímto názorem dlouho nepřežije.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA