
Foto: Elena Valeriánová
Chléb náš vezdejší
15. 2. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Michalicová
27.2.2024 14:28
A není škoda péct chlebík z kvasnic - sušených kvasnic? Já peču chléb jedině z vlastního domácího kvásku. A to ani nepoužívám pekárnu.
Martina Růžičková
16.2.2024 21:15
Eleno, moc děkuji za recept. Už ho mám vytištěný. Teď ještě nakoupit ingredience a odhodlat se k činu... :-)
Blanka Lazarová
16.2.2024 16:31
Eleno, dnes jsem na to moc líná. Ale na chalupě jsme chleba pekli, udili maso i klobásy, dělali zabíjačky. Ale to už je dávno. Někde mám i recepty. Třeba na to ještě někdy dojde. Nikdy neříkej nikdy. :-)
Alena Velková
15.2.2024 21:23
Elo, recept jsem si poznamenala a zatím jsem pevně odhodlána ho vyzkoušet :-)
Eva Mužíková
15.2.2024 20:29
Už mohu péct, mladí mi dovezli droždí a žitnou mouku... odpoledne jsem byla pilná a upekla třenou bábovku s kakaem do malé formý. To je jeden z vyzkoušených receptů, který nikdy nezklame.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA