FOTO: Martina Růžičková a jeji rodinný archiv
Fotografování, focení, foceníčko
29. 1. 2024Fotografování, focení, foceníčko. Prvním, kdo v naší rodině propadl této vášni, byl můj dědeček. Zachovaly se po něm hlavně rodinné fotografie, ale i pár snímků dokumentujících sokolské akce, fotografie krajiny a Prahy. Blednoucí snímky se nyní snažím zachraňovat skenováním.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
29.1.2024 15:07
Fotit jsem začala v době, kdy jsem šla do učení. Můj první fotoaparát byl SMENA, rodiče na lepší neměli peníze. Lepší jsem si koupila, když dcer byly maličké ale také to nebyla žádná hitparáda. A už ani nevím, kdy jsem si pak koupila lepší a digitální. V současné době mám 4tý nebo 5tý fotoaparát a fotím ráda a úplně nejraději na výletech a hlavně v přírodě.
Pavel Ouběch
29.1.2024 14:56
Radost z focení je možné sdílet i osobně. Např: www.kfapraha.cz
Nové tváře jsou v klubu vítány :-)
Naděžda Špásová
29.1.2024 14:29
Já jsem začala fotit, když jsem se v r. 2015 přihlásila na íčko. Nejsem sice mistr, ale co potřebuji k úpravě fotky mám v PC. Fotím moc ráda.
Blanka Lazarová
29.1.2024 13:46
Marti, bezva koníček. Láska k focení, mám to podobně. Hezky jsi to napsala a fotky moc pěkné. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA