Úvodní foto: Jan Velek, 1982
Po kom to dítě je?
21. 1. 2024Motto: „Okamžik, kdy si uvědomíš, že dítě je celé po tobě a ty nevíš, jestli máš mít radost nebo si máš začít dělat starosti.“
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Tomášková
26.1.2024 21:52
Dlouho jsem se tak dobře nepobavila. Dnes jsem se potřebovala odreagovat, neměla jsem úplně nejlepší den. A tohle je fakt super!!! Děkuji
Ingrid Hřebíčková
23.1.2024 23:33
Aleno, to jste byla "takovej správnej hipík" , jak je vidět na fotce. Moc se nám na té fotce líbíte se sestrou. My jsme obě jako mladé nosily afro a vlasy do půl zad.
Soňa Prachfeldová
23.1.2024 17:41
To je mi jaksi podvědomé. U nás se také říká, tohle v naší rodině nebylo, zmírníme, tak nevím. Ale hlavně když se máme rádi, není liž pravda?
Anna Potůčková
23.1.2024 10:34
Po kom to dítě je? Občas si tuto otázku kladu také. A vnoučatům jsem nejednou řekla že jsou celá mama, jak vyvedou nějakou tu lumpárnu :-) Článek mě pobavil, zasmála jsem se
Alena Tollarová
22.1.2024 09:19
Při čtení jsem se nepřestala usmívat od začátku až do konce :) A fakt jsi pořád stejná :)
Hana Rypáčková
22.1.2024 08:26
Výstižné, když dcera ke běžným sportům a aktivitám přidala plavání mezi ledem, divím se, po kom to dítě je. Podivila jsem se i nad Dixim... Zřejmě předchůdce Bobiny..
Vladislava Dejmková
22.1.2024 06:26
Téma "Po kom to dítě je?" u nás rezonuje dost často. Někdy i ve variantě "Po kom to vnouče je?" Člověk někdy žasne, jindy se vzteká, ale měl by se hlavně smát.
Libuše Křapová
21.1.2024 17:27
Jo, jo, to znám. U psa to neokecám, ten tu žije déle než Jindra, ale kočky... ! Když najdu v předsíni zbytky myší, či něco jiného, dost často vykřiknu - Já ty tvoje kočky jednou zabiju. Nebo aspoň - Já ty tvé kočky budu reklamovat! No, samozřejmě nezabiju. A reklamovat také ne. Ale když on ten výkřik člověku tak uleví na duši!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA