FEJETON: Oblékněme bojové zástěry!
Ilustrace: Tomáš Polák. Poskytnuto portálu i60

FEJETON: Oblékněme bojové zástěry!

14. 1. 2024

Téma „Chlap v kuchyni“ je profláklá záležitost. O tom, jak pánové vaří, jací jsou nad hrncem na sporáku či nad pekáčem v troubě úžasní vynálezci a objevitelé, již bylo napsáno mnoho. Kdejaká celebrita se před kamerami předvádí v zástěře, v hospodách se opilci trumfují unikátními recepty, kuchařské umění se prostě v naší době stalo oblíbeným důkazem pravé mužnosti.

Fejetony Tomáše Poláka
Hodnocení:
(4.7 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Faldynová
Podle mne se pánové naučí vařit na vysokoškolských kolejích. Co v menze studentce vystačí i na večeři, to student má jako teplý předkrm a jde si něco uvařit.
Marie Faldynová
Podle mne se pánové naučí vařit na vysokoškolských kolejích. Co v menze studentce vystačí i na večeři, to student má jako teplý předkrm a jde si něco uvařit.
Marie Faldynová
Marie Faldynová
Marie Faldynová
Antonín Nebuželský
Já to řeknu podle nás. Dřív jsem vařil, když byly děti malé a nechtěly chodit do školní jídelny. Později, když byla manželka v penzi a já ještě dělal. Zhruba patnáct let, vařila jen ona, když jsem přestal chodit, tak to zkusila, že bych třeba?! :-) Jenže to už bych nechtěl, tak došlo na školní jídelnu, kterou jsme pohrdali. Jenže dnes je to něco jiného, než tenkrát. Chodí tam hodně důchodců, jídlo si chválí a je i levnější než vařit to doma. A pointa: když manželka hudruje, že se s tím dělat nebude, tak navrhnu tu školu. A je vymalováno :-) Ani omylem, stavovská čest to nedovolí. A je na nějakou dobu klid.
Jiří Dostal
:-) Jako fór dobré, ale když chlap hravě zastane starost o domácnost (nákupy, vaření, praní, žehlení, úklid, drobné domácí práce), a to velice dobře, má pokoj i od manželky, protože ta si najde milence, ve městě to stihnete i při funkci či pozici, na vesnici víc funguje přirozená dělba práce,... hlavně, že se máte rádi :-) :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

19%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%