FOTO: Poskytnuto společností Tesco
Obchodní řetězce zlevňují
2. 1. 2024Největší české supermarkety hlásí se začátkem roku snížení cen potravin, ale také třeba drogistického zboží. Například řetězec Tesco promítne nižší sazbu DPH u potravin u 8500 položek ze sortimentu potravin, Penny Market zahajuje rok 10procentními slevami na veškeré zboží.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Komberec Jakubcová
5.1.2024 21:57
Když rohlík zlevní o 10 haléřů, tak je stejné jako kdyby nezlevnil.
Lenka Kočandrlová
4.1.2024 15:05
Cíhachacha,se musím zasmát. Nebudu kupovat něco,na co si dají jakože slevu,ale to,co právě potřebuji.No a pak zaplatím u pokladny pálku.... Do těch zmíněných obchodů nechodím,ale řekla bych,že jejich majitelé také myslí víc na svoje zisky,než na blaho kupujících!!! Doba nějaké lidumilnosti a šlechetnosti už dávno skončila,jestli kdy nějaká vůbec byla.
Marie Webrová
2.1.2024 13:48
Obchodníci často vydávají potraviny z Polska nebo ze Slovenska za typicky české výrobky, přelepují jim datum spotřeby nebo je opatřují nálepkou 'bio', přitom zdaleka nesplňují normy pro toto označení. Každým rokem přibývají stížnosti na ČOI a SPZI. Mnoho potravin je falšovaných. Do drůbeže se pumpuje voda, na uzeném mase napsáno že obsahuje 65% masa...zbytek je sajrajt. A tak dále. Naivita je, myslet si že řetězce budou zlevňovat. Narvané řetězce, narvané košíky...proč by to některý dělal.
Anna Potůčková
2.1.2024 13:26
Článek je sice líbiví, ale jinak skutek utek. Byla jsem dnes u Alberta a nezaznamenala jsem slevu, u vajíček to bylo zcela opačně. A měli posledních pár10tek. Že by t levné byly ve skladu až se prodají ty drahé? Nechala jsem je tak, počkám si na levnější pokud budou.
Jarmila Komberec Jakubcová
2.1.2024 12:50
Byla jsem před chvilkou v Tescu a ceny jsou buď stejné jako loni, některé zboží je ale v akci. Jenže když ho nepotřebuji tak nekupuji do zásob. Třeba dobrá rajčata jsou stále za 89,90 a ty taková bez chuti a zápachu jsou sice za 39,90. ale ty zase nejím. Jak se zpívá v jedné písni "..a ceny jsou stálé.."
Monika Monca
2.1.2024 10:27
jasne. Penny dnes - rohlik, sleva z 2.90 na krasnych 2.82... pri placeni na pokladne zaokrouhleno na cele 3 koruny :D zase delaji z lidi idioty...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA