Fotoreportáž: Rozdováděný prosinec
Všechny fotografie: Elena Valeriánová

Fotoreportáž: Rozdováděný prosinec

16. 12. 2023

Zimy mého dětství byly bílé, příroda zachumlaná v naducaných sněhových peřinách, obloha se na horizontu dotýkala země a každou chvíli se z nebe sypalo to bílé nadělení.

fotografování příroda
Hodnocení:
(5.2 b. / 25 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
Děkuji Ti, přírodní fotografko, Tvých krásných snímků není nikdy dost.
Zdenka Soukupová
Eleno, fotky jsou fakt krásné. Nechápu, jak můžeš stihnout udělat takovou fotku, jak ptáček klidně sedí na větvičce a kouká na tebe. Já moc fotit neumím, mám jen mobil, ale stejně mi vždycky všechno uletí.
Daniela Řeřichová
Eleno, mám ráda příběhy a Tvoje fotografie i článek mají silnou estetickou i etickou výpověď. Díky moc.
Alena Vávrová
Moc, moc krásné - vzpomínky i ptačí fotky. Paní Červenková je fešanda. já tu mám hlavně sýkorky.
Svatava Páleníková
jedním slovem - Krása!
Hana Rypáčková
Miluji ptáčky a ty je umíš vyfotit....
Marie Bartošová
Elen, fotky krásné, článek probudil mnoho obdobných vzpomínek, díky. Ptáčkům sypeme pilně, přidali jsme dokonce v té první várce zimy do zahrady druhé krmítko. Jen ,,fotografický výhled" nemám ani k jednomu z nich, tak Ti při nejlepší vůli nebudu moci konkurovat :-)...
Jitka Hašková
Eleno díky za krásnou procházku. Ptáčkům v Praze nesypu. Tady toho mají hodně, lidé hodně sypou i holubům.
Libuše Heulerová
Eleno, díky za fotoreportáž krásné zimní přírody.....taky sypu a sypu...
Eva Mužíková
Eleno, o takové zimě z dob našeho dětství jsem napsala jeden z mých prvních článkú:"Vzpomínka na zimu mého dětství". Díky Tvému článku jsem si na něj vzpoměla. Děkuji Ti za něj a za nádherné fotky. Ta s komentářem "Už jsem to skoro měl" pod fotkou Rexíka mne pobavila a vyvolala vzpomínky na Bertíka. Také nechtěl odejít dokud "nebyl hotový".

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%