Ilustrační fota: Pixabay
Kurzivka o chybějících rukou
7. 11. 2023Je to skutečně trochu divné, to přiznávám, ale chybí mi ruce. Sice ne pořád, ale občas ano. Tedy, já ty své ruce mám, zaplaťpánbůh. A v pořádku. Ale chybí mi ty ruce jiné.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Jurečková
7.11.2023 13:58
Člověk potřebuje útěchu, potřebuje někoho, kdo rozumí jeho slzám, jinak to ani nejde.... Krásná kurzivka, mezi řádky jsou schovaní milí, vlídní a laskaví lidé, stačí nebát se a spojit se s nimi nebo je začít hledat, to už je na každém z nás.
Naděžda Špásová
7.11.2023 09:54
Ano, další ruce se vždycky hodí. Naštěstí je mám, přeji ti, aby jsi je také našel.
Hana Nováková
7.11.2023 09:01
Smutné, procítěné. Každé ruce, které jsou blízko vás, na které se spoléháte, které hladí pomáhají jsou vlastně součástí vás. Ve stáří se těšíte na ruce svých vnoučat, ty hladí, lehce stisknou třeba když se bojí a vy víte, že stisk musíte zopakovat, aby věděly, že jste nablízku a nic nehrozí.
Jana Šenbergerová
7.11.2023 08:47
Mám štěstí, že takové ruce mám a přeji je všem, tedy i vám. Hezky jste si posteskl. Jsem "dotykový" člověk, takže být sama, byla bych na tom stejně jako vy. Výhodu mají ti, kteří mají blízko malá vnoučata.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA