FOTO: Jan Zelenka
Kdyby zvířata uměla mluvit!
26. 10. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Polednová
11.11.2023 15:25
Jendo, milý článek a souhlasím. Psí oči napoví vše a všichni jim rozumíme, kdo pejska má nebo měl. Ať jsou to radostné nebo provinilé, zkrátka to s námi umí. Ne nadarmo se říká i u lidí. Nedělej na mě ty psí oči.....
Jan Zelenka
29.10.2023 13:01
Paní Jakubcová, díky za příspěvek na L/N. Britney teď na chvíli omládla alespoň o deset let. Na víkend totiž přijela dcera, kterou má moc ráda. Vyčesala ji, vyvenčila a všichni jsme byli spokojeni.
Naděžda Špásová
28.10.2023 14:27
Jojo Jendo, tohle si občas říkám taky, když se mazlím s tím naším pejskem. Na jeho odchod radši nemyslím.
Jarmila Komberec Jakubcová
27.10.2023 20:52
Nedávno jsem se musela rozloučit s kočičím parťákem Piškotem. Usnul mi v náručí navždy a odešel do kočíčího nebe. Bylo to moc smutné, ceká rodina plakala a ten den den plakalo i nebe. Přeji Britney ještě hodně probuzení a šťastných dnů s jeho oáníčkem.
Marcela Pivcová
27.10.2023 20:29
Moc hezky napsané, jak dokáže svůj vztah k zvířecímu kamarádovi napsat jen ten, kdo má pejska (kočku nebo jiné zvíře) doopravdy rád.
Jan Zelenka
27.10.2023 16:48
Milé dámy, moc vám děkuji za milé komentáře. Jsme na tom s mou malou chlupatou kamarádkou podobně. Věk pokročil, zdravotní problémy máme podobné, akorát ji musím nosit do schodů. Ty ještě vyjdu sám. Ale pořád máme oba rádi život.
Jana Jurečková
27.10.2023 16:14
Pejsek se stočí do klubíčka a v tichosti popřeje dobrou noc. Spinká jak miminko, moc krásné. Celý příběh je o lásce a věrnosti. Děkuji.
Daniela Řeřichová
27.10.2023 13:02
Mezi pejsky (nejen) jsem odmalička a mám za to, že vše dokážou vyjádřit očima. Děkuji za milý článek a přeji hezké společné chvíle.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA