Ilustrace: Tomáš Polák. Poskytnuto portálu i60
FEJETON: Jak se množí vodníci?
8. 10. 2023Když jsem do kupé přistoupil, diskuse už byla v plném proudu. Dva od pohledu solidní pánové a elegantní dáma do ní byli natolik pohrouženi, že nezareagovali ani na můj pozdrav, ani na zdvořilý dotaz ohledně volného místa. Usedl jsem do koutku, připraven předstírat, že je vůbec neposlouchám.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Adolf Bloch
16.10.2023 11:50
Já myslim, že novej vodním vznikne tak, že pulvodní vodník někoho utopí a rozhodne se jestli z oběti udělá dalšího vodníka nebo duši umístí do hrníčku. Souloží pak pouze z mrzské chlípnosti.
Zdenka Jírová
12.10.2023 00:27
Velmi vtipné a zamyšlení hodné povídání. Pokud by šlo o jikry nebo vejsce, proč by potom unášeli lidská děvčata?
Dalibor Polanský
10.10.2023 09:21
To je k zbláznění. K zásadní otázce jestli mají chrousti duši a zda je výhodné jejich pěstování pod kloboukem, budu ještě řešit rozmnožování vodníků. Ach jo.
Zdenka Soukupová
9.10.2023 14:13
Tomáši, skvělé! Předpokládám, že se to vodníkárium pokusíte vytvořit a budete nás informovat o průběhu výzkumu.
Jana Kollinová
9.10.2023 09:26
Opět příjemné nedělní čtení. Dlouho mi nešla z hlavy záhada, jak se asi množí vodníci a odpověď Zdeňky O. mi záhadu vyřešila dokonale, ano, je to FANTAZIE!
Rostislav Mraček
9.10.2023 09:16
V dnešním světě, plném útoků a podlosti, je váš fejeton příjemným pošimráním duše i bránice!
Zdeňka Ortová
9.10.2023 00:08
Vodníci se rozmnožují pouze a toliko fantazií. Nic jiného nemají povoleno. :-)
Jiří Dostal
8.10.2023 11:58
:-) Vodníci se množí všelijak podle fantazie pohádkářů, ale zásadně až po desáté hodině večer :-)
Alena Švancarová
8.10.2023 11:26
Tak ted jste mi nasadil brouka do hlavy.V životě mě nenapadlo přemýšlet jak se rozmnožují vodníci.No jo, jak oni se vlastně tihle vodní mužíčci rozmnožují?No ale kdyby si vodník vzal mlynářovic dceru, to zn.že je schopen lásky, tak je to jasný,no né?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA