Ilustrační foto: Pixabay
Na hřbitově
5. 10. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
3.1.2024 14:35
Mám sice zpoždění, ale to nic nemění na tom, že mi spadl kámen ze srdce hned dvakrát. Poprvé, když se ukázalo, že jde o "vašeho" vnuka a podruhé, že není váš. Drama se vším všudy. Zajímavé počtení.
Margita Melegova
6.10.2023 20:52
Chudak kluk, rodice mu dali do vinku spatne geny, i kdyz je to vymysleny pribeh jsou i ty skutecne, rika se ze jablko nepada daleko od stromu.
Ludmila Černá
6.10.2023 16:52
Jsem moc ráda, že je to vymyšlené. Pokračování, tedy kdyby nedorazili policisté, jde domyslet několika způsoby, ale pro starého pána asi nic moc. I když ... Díky za napínavé čtení.
Zdeněk Hart
6.10.2023 14:34
Vážená paní Zuzano Pivcová, moje příběhy jsou vždy vymyšlené, ale vždy mě inspiruje nějaký děj, který „běží“ kolem mě. Noviny, zprávy, film, v autobuse, ve vlaku, vyprávění, v nemocnici. Vždy poslouchám, přemýšlím, zda bych to mohl nějak po svém napsat. Např. Uprchlík – migranti, Evička – bezohlední motorkáři, Na hřbitově – agresivní děti, vnoučata, Kamila – autobus a tak dále. Čtu o 1. svět válce. Uvidíme, zda se mi něco podaří. Vám všem děkuji za ohlasy a hlavně že vás to překvapilo nebo jste to četli s napětím. Děkuji.
Lenka Beláňová
6.10.2023 08:05
Až mě mrazí, ale velmi pěkný článek. Bohužel i takové příběhy píše život a to pak musí být hrozné smířit se s realitou.
Jana Jurečková
6.10.2023 01:47
Příběh mě zklamal. Já čekala, že chlapec skončí u dědy doma. V pohodě a klidu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA