FEJETON: Milované řídící databanky
Ilustrace: Tomáš Polák. Poskytnuto portálu i60

FEJETON: Milované řídící databanky

27. 8. 2023

Filosof Konfucius před dvěma a půl tisíci let řekl, že sejde-li se deset žen, mluví jich dvacet. S tím se dá souhlasit, jen s jedním drobným doplňkem: Doba od Konfucia hodně pokročila, je výkonnější, informovanější a produktivnější – když se dnes sejde deset žen, mluví jich už nejmíň dvě stě.

Fejetony Tomáše Poláka
Hodnocení:
(5 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Velková
I já vybavuju svého muže pravidelně psanými instrukcemi, jak má v určitých životních situacích postupovat. On to ale většinou poztrácí nebo tvrdí, že je nemohl přečíst :-))
Zdenka Jírová
Vtipný článek od muže. Ale upřímně - bez nás byste byli ubožáci, jak se bohužel občas projevuje u vdovců, které už nikdo" neřídí". Buď propadají alkoholu nebo se jejich jídelníček smrskne na buřty s cibulí nebo na sekanou. O úklidu se ani nezmiňuji. Mám zkušenosti.
VANDA Blaškovič
Stručně řečeno, skvělé!…:) Hlavně že nás posloucháte, pánové…:)
Jana Vargová
Elegantně a mile řečeno, že my ženské často hodně žvaníme. Na druhou stranu, kdybychom byly jednopolohové, na světě by byla nuda. - Díky za zábavné čtení.
Zuzana Zajícová
Chtěla jsem dát pět hvězdiček a vono mi to odeslalo jen čtyři, za což se omlouvám, páč fejetonek je moc vtipnej a za to si zaslouží hvězdiček minimálně pět a Vy pochválení.
Antonín Nebuželský
Jak to přeroste v"teorii tygra", potom už to není prča".
Zdeněk Hart
Bezvadný. Asi bych souhlasil s Jindřiškou, bacha na Rudlu.
Jiří Dostal
:-) Je to tak prosté, důležitější je držet pozici než držet myšlenku... :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%