Fotografie: Věra Ježková
Počítání kočiček
19. 8. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Komberec Jakubcová
21.8.2023 21:46
Věrko ještě jednou děkuji za milé připomenutí kočenek. Provázejí mně celý život, prvního kocourka jsem měla Felixe když mi bylo 10 let a byl tak hodný, ž se nechal vozit i dětském kočárku zabalený na miminko. Ostatní kamarádky mi ho záviděly a také to zkoušely s domácími kočičákami. Ale žádné se to nepovedlo a jejich ihned zdrhli.
Alena Vávrová
20.8.2023 21:51
Věrko, dík za tip. Já už často nevím, co bych počítala, abych usnula. Nebudu ale počítat, budu jen vzpomínat na všechny vaše kočičky a kocourky, o kterých tu píšete a které fotíte.
Martina Růžičková
20.8.2023 20:12
Věro, to je hezký nápad. Kočičky jsou mi sympatičtější než ovečky. Přeji tobě i všem ostatním příjemné a rychlé usínání. A hezké sny. Třeba o kočičkách a pejscích.
Soňa Prachfeldová
20.8.2023 19:05
Jo zvířátka, zejména kočky jsou tak své. Můj kocour Milý 12 let, se tak rád mazlí se mnou a jiné ignoruje. Druhý Max 2 roky, ten si o sobě myslí, že je něco víc, vznešeně mi dovolí mu naplnit misku a nechat se pohladit. Leze zásadně oknem, i když má dveře otevřené. A původně mladých. Micinka,roční, to je mazlíčka, je také mladých, ale pořád je u důchodkyně. No tak je mám na krku. Vznešeně se ti tři míjejí a nekamarádí. Se mnou ano.
Dana Straková
20.8.2023 19:02
Je nás hodně co milují ty chundelaté potvůrky. Občas mi někdo řekne, že jsem kočičí bába. Ale není to ve zlém, kdysi jeden synův kamarád dokonce prohlásil, že v příštím životě by si přál být u nás doma kočkou...
Marcela Pivcová
20.8.2023 18:17
Krásný kočičí příspěvek! Ke mně často přijde Walda nebo Babeta, zavrní, nechají se pohladit a pak jdou do svého pelíšku. Ale to už i já spím.
Naděžda Špásová
20.8.2023 14:57
Věrko, pejsci a kočičky jsou moje milovaná zvířata. Zrovna včera jsem se mazlila s dceřiným kocourem Samem. Dala jsem foto i na FD. A Britney ty obrázky hezky doplňuje.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA