Ilustrace: Tomáš Polák. Poskytnuto portálu i60
FEJETON: Mít svůj vzor
13. 8. 2023Soused pan Koloušek je zgruntu negativní chlap. Furt si na něco stěžuje, furt proti něčemu brblá, furt je na něco naštvanej. Nerad ho potkávám, vždycky na mě vychlístne kýbl své špatné nálady. Nedávno jsem měl smůlu, dohnal mě na rohu u popelnic a zase spustil obvyklý protestsong…
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
František Matoušek
16.8.2023 15:23
Hezký fejetónek na čtení. Takových Koloušků mezi námi je ! Také znám jednoho. Záleží jen na nás, aby bylo víc Pepínů.
VANDA Blaškovič
13.8.2023 11:49
Tomáši, jste skvělý! Bavím se. Vydáte tyto fejetony knižně? Předplatím si pár vydání…a rozdala bych je kamarádům z gymplu a vejšky…:)
Jiří Dostal
13.8.2023 11:46
:-) :-) Nevím, jestli bych s takto mudrujícím vnoučkem nezašel do psychologické poradny, případně od něho zděšeně neutekl, faktem ale je, že vzorem nám bývají počty a velikosti kopečků životní naděje :-) :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA