Rozhledna Milíř a strakapoud
Všechny fotografie: Vladislava Dejmková

Rozhledna Milíř a strakapoud

9. 8. 2023

Ani tentokrát jsem se nevydala příliš daleko od svého bydliště. Směrem na jih od Hradce Králové leží obec Vysoká nad Labem, na ní se tyčí kopec Milíř a na něm je od roku 2013 rozhledna stejného jména.

cestování Tip na výlet
Hodnocení:
(5.1 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Vávrová
Pěkný výlet. Rozhledny mám ráda a čtu o nich vše, takže jsem četla i o tom strakapoudovi. Je to raritní ;-)) .
Dana Puchalská
Vlad'ko, krásná vyhlídka po kraji kde žiješ. Děkuju. P. S. Fotky jako vždy perfektní.
Marie Novotná
Letos ji už asi nedám,tak snad příští rok. Nemám jí tak daleko od nás a já tam ještě nebyla. Děkuji za krásné výhledy a skvělý typ na výlet.
Soňa Prachfeldová
Mám ráda rozhledny, hledím kolem a kolem, schody raději slapů dřevěné, nebo kamenné. Nedivím se tvé vnučce. Tak ať sešlápneš schody každé rozhledny. Krásná krajina.
Marie Seitlová
Pěkná rozhledna, díky za fotky.
Marie Měchurová
Kraj okolo Hradce K. moc neznám, jen z dopravních prostředků, když jedeme trošku výš. Letos jsme se vraceli vlakem z Krkonoš, a hleděla jsem z okna. Jsem ráda za přiblížení článkem i hezkými fotkami.
Zuzana Pivcová
Je to hezká vycházka, rozhled je určitě krásný, ale mě by na železnou konstrukci už nikdo nedostal.
Daniela Řeřichová
Vlaďko, takové schody do nebe - nic pro mne. Díky, žes je vyšlapala a podělila se o nádherné výhledy. :-)
Libuše Heulerová
Vlaďko, díky za tip na výlet a krásné foto...
Alena Tollarová
Zdá se, že bych se z Roudnice do Roudničky měla jet podívat :) Výhledy jsou moc pěkné. Mám pocit, že o pilném strakapoudovi jsem tenkrát četla nebo slyšela.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%