Ilustrační foto: Pixabay
Žalování jako cesta vzhůru
3. 8. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
4.8.2023 13:21
Pane Berko, vztahujte si na sebe co chcete, je to vaše volba a zřejmě k tomu máte své důvody. Ne všichni šéfové jsou chudáci, kteří musí řešit neshody problémových zaměstnanců, dokonce jsou i tací, kteří některé "spolehlivé" zaměstnance finančně zvýhodňují za to, že jim donášejí, jak o nich podřízení smýšlejí. A jen tak mimochodem, co jsem podle vašeho vyjádření, se mě absolutně netýká, neboť to co píšete o mně, vypovídá o vás.
Jindřich Berka
4.8.2023 12:23
Paní Caklová, vy jste opravdu na hlavu. Musím to tak říci. Pořád musíte na autory útočit! Jste podle mě jednoduchá bytost, která možná závidí, že neumí nic napsat. Na základě čeho jste zjistila, že píšu o svém žalování? To je nehoráznost. Prostě zlí lidé se vyskytují i zde.
Jitka Caklová
4.8.2023 11:12
Žalování a donášení = šplhání-se nahoru "po cizích zádech" a je hnusným projevem vlastní neschopnosti být dobrým člověkem. Nikoho nesoudím, neboť vím, že člověk spokojený sám se sebou to nedělá, nemá to zapotřebí. Zároveň nevěřím, že kdokoliv takto věrohodně dokáže psát o čemkoliv, co sám nikdy nedělal.
Jana Jurečková
3.8.2023 14:01
V jednom pracovním kolektivu měla moje spolupracovnice pocit, že ji špiním, donáším na ni. A já řekla dost. "Musíš být konkrétní, řekni, kdo to říkal a čeho se donášení týkalo, jinak si budu myslet, že sis to vymyslela!" A bylo ticho a od té doby jsem měla klid.
Zuzana Pivcová
3.8.2023 13:52
Některý vedoucí to musí mít se žalobníčky dost těžké. Vadí mi ale takoví šéfové, kteří na jedné straně odkývají pravdu jednomu, zatímco na druhé straně druhému. Spoléhají se na to, že to s těmi žalobníky nebudou muset řešit mezi "šesti očima". Takový postup velmi nesnáším. Díky za příspěvek.
Jana Kollinová
3.8.2023 09:17
Žalování schvaluje málokdo. Přesto existuje pro některé typy práskání podpora ve schválených legislativních ustanoveních. Jen musí mít ten správný obsah a "štábní kulturu."
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA