Olympos. Bojiště mezi byznysem a tradicemi na střeše světa
Všechny fotografie: Scarlett Wilková

Olympos. Bojiště mezi byznysem a tradicemi na střeše světa

1. 8. 2023

Je to místo, které vás může otrávit nebo očarovat. Uvidíte tam scény, které vyvolávají dojetí. I scény, které jsou k naštvání. Vítejte ve vesnici Olympos na řeckém ostrově Karpathos.

cestování Řecko
Hodnocení:
(4.8 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Helena Přibilová
Děkuji za přiblížení dalšího zajímavého místa v Řecku.
Vladimír Jančík
Karpathos jsme navštívili mnohokrát a přímo si jej zamilovali. Je to jeden z nejúžasnějších ostrovů. Nabízí turistiku i skvělé koupání. Zde jsme se i hodně spřátelili s Řeky. Výborné taverny jsou Taverna Perama Maria v Ammopi, Eklekton Restaurant v Lefkosu, O Zéfiros v Olymposu. Kdo se chce podívat, tady je naše poslední návštěva 2015
Alena Vávrová
Dík za sdílení, Řecko mne bohužel minulo.
Martina Růžičková
Děkuji za zajímavý článek o místu vskutku pozoruhodném.
Helena Štěpánková
Krásně zachycená atmosféra. Je vidět, jak moc milujete Řecko. Četla jsem vaši knihu Až uvidíš moře, je úžasná! Přeji ještě hodně řeckých zážitků.
Jana Vargová
Děkuji za přiblížení zajímavého místa.
Jitka Hašková
Děkuji za zajímavou reportáž z Řecka.
Zuzana Pivcová
Ráda vzpomínám na všechny své " výlety " na řecké ostrovy, i když zde na Karpathu jsem nebyla. Ostrovy pro mě měly něčím podobnou atmosféru, včetně místních lidí, jejich ochoty i nabízených výrobků.
Marie Webrová
Řecko pro mě bylo vždy velmi zajímavé téma. Dějiny Řecka a Řeků jsou nejdéle zaznamenanými dějinami ze všech evropských zemí.
Věra Ježková
Děkuji za další zajímavou řeckou reportáž.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%