Holanský rybník s Ronovem v pozadí. FOTO: Martina Růžičková
Za romantikou k Holanským rybníkům
18. 7. 2023Před několika lety běžel v televizi film Hastrman, natočený podle románu Miloše Urbana, oceněného Magnesií Literou. Zaujala mě neobvyklost námětu a skvělý výkon představitele hlavní role Karla Dobrého.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
19.7.2023 13:51
Pro p. Šišu. náš kolega R.Cakl má na svém profilu návod na skoro všecko https://www.i60.cz/clanek/diskuze/13883/muj-navod-vlozeni-obrazku-do-textu?lang=1
Jaromír Šiša
19.7.2023 09:09
Pro pani Velkovou..no jo, když já jsem úplně levej, žádnou galerii kam se fotky vkládají jsem nenašel :-)
Alena Velková
18.7.2023 23:09
Pro pana Šišu: pokud vytváříte nový článek, tak nahoře, kde volíte zarovnání textu atd.je i ikona vložit obrázek, který už ale musíte mít umístěný ve své galerii v profilu.
Jaromír Šiša
18.7.2023 20:36
Dobrý den, dá se nějak krátce a srozumitelně vysvětlit, jak jste vytvořil popisované fotky pod sebe? Nemohu na to přijít :-)
Zuzana Pivcová
18.7.2023 16:16
Je to pro mě zcela nepoznaný kraj, dokonce ani jednotlivé názvy obcí nebo rybníků jsem nikdy neslyšela. Mám ráda rybníky, skály, hrady nebo zříceniny hradů, tak jsem se moc ráda podívala na hezké fotografie.
Věra Ježková
18.7.2023 14:33
Martino, zajímavý článek a hezké fotky. Neměla jsem nejmenší tušení, kde to je. A přitom ten kraj mi není neznámý.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA