Ilustrace: Tomáš Polák. Poskytnuto portálu i60
FEJETON: Krásná Conchito, počkej pod starou sekvojí
2. 7. 2023Jsem pevně přesvědčen, že starej dobrej bůh spánku Hypnos (nebo, chcete-li to latinsky, Somnus) má ve svém úřadě speciální oddělení pro kažení snů. Přesněji řečeno, pro jejich předčasné ukončování zrovna v okamžiku, kdy jsou nejlepší, respektive když se jejich děj dostává do pointy.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marcela Pivcová
2.7.2023 19:38
Pane Tomáši, omlouvám se Vám i své sestře za omyl. Příspěvek za článek Vám samozřejmě patří, jen jsem se místo Zuzky zapomněla přihlásit svým jménem. Píšeme někdy z jednoho počítače. Takže: chybička se vloudila.
Zuzana Pivcová
2.7.2023 19:25
Já bych žádnou petici za nerušení snů nepodepsala, byla bych jedině ráda za probuzení. Mně se pěkné sny vůbec nezdají a pokud by Vám, jako mně, ukradli tašku s penězi a doklady, ujel by Vám poslední autobus k domovu nebo byste zabloudil v neznámém městě, tak byste asi na objetí sladké Conchity zapomněl. Ale za humor máte za jedna!
Jana Šenbergerová
2.7.2023 09:19
Být vámi, nedělala bych to. Mohlo by to dopadnout jako se smrťákem zatlučeným v sudu. Někdy mám sny, že bych probuzení z nich uvítala. :-)
Marie Faldynová
2.7.2023 09:09
To já měla sen, že jsme se s partou konečně rozhoupali a vyrazili hubnout společným během - a v tu ránu mě probudili. Asi proto, že moje kolena nemají ani pomyšlení na běh a to ani ze spaní.
Jana Kollinová
2.7.2023 08:58
Já být Vámi, tak bych žádnou petici nepodávala, zvlášť, když máte "sladké" sny. Ono by se božstvo mohlo naštvat a ze snů by mohly být děsivé noční můry a ještě rád byste Svatoplukovi platil službu buzení.
Jitka Caklová
2.7.2023 08:48
Vím, že píšete fejetony pro pobavení, nicméně i sny mají výpovědní hodnotu. Kdybyste ve snu nehnal tisícihlavé stádo krav, ale nakládal buřty do láku, vzbudila by Vás krásná Conchita .................. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA