Všechny fotografie: Naděžda Špásová
Nikdy to není stejné
4. 6. 2023Ano, nikdy to není stejné a to, co není nikdy stejné, je příroda. Je pátek odpoledne a mně to zase táhne na procházku. A kam to máme nejblíž? No přece na Střížák.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Ženatová
6.6.2023 11:31
Milá Nadi*, díky moc za přiblížení této nádherné krajinky. Já mám moc ráda bílé kopretinky - ale zdá se mi, že jich v poslední době i na lukách dost ubývá ?
Helena Votíková
5.6.2023 09:03
Nezbývá než jen říct: To jsou panoramata...
Naďo moc hezké fotky. Díky
Soňa Prachfeldová
5.6.2023 06:59
Naďo, věřím že se na Střižák podíváš ještě mnohokrát. Já také ráda chodím na oblíbená známá místa a vnímám proto každou změnu, která tam nastane. Zelená modrá, tyto barvy se tak často vyskytují v přírodě. Skřivana budu hledat v noťasu na mobilu ho nenajdu.
Lenka Hudečková
4.6.2023 17:27
Nadi, jsi dobrá, že ke každé procházce napíšeš článek, to je fajn, člověk se rád s Tebou toulá přírodou. I my jsme dneska šly s kamarádkou na procházku...
Jitka Hašková
4.6.2023 16:44
Díky za krásnou procházku přírodou. Máš pravdu, nikdy to není stejné - já bych přidala stejně krásné.
Zuzana Pivcová
4.6.2023 16:13
Že se ráz krajiny průmyslovou zástavbou mění, mi dost vadí. Nejvíc mě zlobí, jak se z toho stává soukromý pozemek, kam je vstup zakázán. Díky, Naďo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA