Ilustrační foto: Pexels
Ať má smysl pro humor. Tak si muži představují partnerku
24. 5. 2023Mladší, atraktivní, štíhlá. Po takových ženách muži touží. Ovšem jen v ženských představách. V realitě jsou pánové mnohem praktičtější. A čím jsou starší, tím více je to znát. Bohužel, dámy tomu stále ne a ne uvěřit.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martin Vrba
26.5.2023 07:07
Jak si muži představují partnerku? Podle "jednoho" příbuzného Ivana Mládka by byla nejlepší ženou ta, která by byla od pasu dolů jako žena a a od pasu nahoru by byla jako bagr, aby hodně vydělávala. Já bych tedy podle toho nového začleňování pohlaví takového tvora zařadil na 96. místo pod názvem "FEMINA EXCAVATOR"
Antonín Nebuželský
24.5.2023 19:52
Nad tím se musím zamyslet. Jen předesílám, že jsem přes padesát let ženatý a měnit to nehodlám.
Pokud jsem se dostal do situace o které se píše, tak to bylo především v tom případě, že jsem byl přitažlivý pro tu kterou ženu. Potom jsem se mohl zamýšlet jestli by se ta žena líbila mě. A proč. Co se vzhledu týče, tak se mi líbí vysoké štíhlé ženy, já jsem taky velký. A stačí většinou chvíli povídat, aby člověk věděl, jestli pokračovat. Musí to být naladění na stejnou notu. A ta krása? Asi to jde s tou duševní.
Možná plácám nesmysly. Nevim:-)
Martin Vrba
24.5.2023 17:49
Jasně, že každý chlap by chtěl vždy ženu pěkně upravenou, pěkně oblečenou a s co nejlepší postavou, která by ocenila jeho humor a kdyby navíc dokázal být i sama vtipná, tak by slevil i s mnoha těch kritérií, které by jinak měla mít. Kdysi dávno jsem zahořel platonickou láskou (dál jsem se nedopracoval) k jedné dívce, co pracovala ve stejném podniku. Byla to zrzka (to byla tehdy už poloviční výhra) a měla větší poprsí, ale přesto štíhlý (na to vše nad pasem) pas. Když jsem z toho byl smutný, když si vzala pak jiného, tak mne všichni kolem mne chlácholili, že ona bude za pár let tlustá, že to je její osud a že by se mi pak určitě nelíbila. Pak jsem ji po mnoha letech našel na internetu a byla přesně taková, jak už k tomu měla namířeno, jak tvrdili ti chlácholiči" ale v obličeji měla stále ten hezký úsměv a stále ten hezký tvar očí a rtů. Byla přitažlivá i těmi kg navíc. A určitě, kdybych se s ní potkal, tak by to z mé strany bylo poznamenáno smíchem nad tím, jak jsme se oba změnili a v čem jsme zůstali stejní i přes ty roky. Určitě by mne zajímalo, co všechno od té doby prožila a jak se jí daří, zda se jí splnilo to, co si od života tehdy v těch 25 letech slibovala. A tak to určitě postupuje každý člověk, který se chce vážně o partnera zajímat, tedy tělesná přitažlivost je velice důležitá, ale není rozhodující a to tím méně, čím je člověk starší. Tak to bylo něco ode mne na toto téma. :)
Marie Faldynová
24.5.2023 14:33
Tak tak, přesný součet nepřesných čísel. Povzbuzuje mne, když se dovím, že i lidé po rozvodu našli partnera, se kterým je mu dobře. Co se týče smyslu pro humor - jsou opravdu rozdíly čemu se jeden směje a druhý to považuje za nepochopitelný nesmysl.
Věra Ježková
24.5.2023 13:57
O smyslu pro humor jsem se toho moc nedozvěděla. Humory jsou různé. Proto může mít každý z partnerů smysl pro jiný humor. Pokud se shodnou, je to prima.
Zuzana Pivcová
24.5.2023 13:51
Stále víc a víc si myslím, že muži mají nejraději ženy pozitivní ve smyslu kamarádské, veselé, dobře naladěné a pokud možno nekonfliktní. Samozřejmě, že hraje roli i zevnějšek, ale určitě není to nejdůležitější.Mluvím ze své zkušenosti.
Jana Vargová
24.5.2023 13:28
Z pohledu našeho věku, je nám dohromady 143 let, jsme spolu jen 21 roků. A stále se něčemu smějeme. Humor ve vztahu považuji za potřebný, nezastupitelný a jak říká klasik: Nejztracenější den našeho života je ten, kdy jsme se nezasmáli.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA