Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová
Příště si ji koupím
16. 5. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Polednová
17.5.2023 10:46
Soni, článek s dobrodružným a nejistým koncem, ale určitě to dobře dopadne. Já jsem jela podle navigace, tam jsem po sjezdu z dálnice stejně trochu zbloudila, ale zpátky už se jelo správně. Známky si kupuji každý rok, jezdím po D8 na chalupu. Jsme šikovné řidičky a ať nám to ještě dlouho jezdí i s těmi občasnými problémy. A fotky jsou úžasné, díky.
Jana Šenbergerová
17.5.2023 08:37
Díky, Soňo. Ráda jsem si početla a prohlédla místa a tváře známé i neznámé.
Soňa Prachfeldová
17.5.2023 07:44
Děkuji vám všem za milé komentiky, bylo to hřejivé, krásné setkání.
Eva Mužíková
16.5.2023 22:05
Soni, tak to musely být nervy, snad jsi byla neviditelná. Fotky mne potěšily, díky.
Jan Zelenka
16.5.2023 21:47
Já jsem navigaci nikdy nepoužíval. Delší cestu jsem plánoval podle mapy a dělal jsem si poznámky do bloku. Jedině, kde jsem těžce zabloudil, to bylo v noci, v bývalém NDR. ještě, že jsem objevil jakéhosi domorodce a ten mě navedl. Jo, to mi ještě němčina nedělala problémy.
Hana Rypáčková
16.5.2023 18:08
Prima, že každý ukáže své fotky. Soňo, ty krátké přejezdy se nepokutují, hlavně se neobrátit do protisměru.. Jsi šikula. Naposledy jsem jela po dálnici do Litoměřic před 7 lety....Chybí mi spolujezdec .
František Matoušek
16.5.2023 15:31
Držím palce, aby setkání nebylo t.zv."za všechny peníze" . Článeček veselý, fotky prima.
Anna Čípová
16.5.2023 14:19
Soni, snad pokuta nebude. Setkání bylo prima a je na co vzpomínat. Dík za tvůj pohled.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA