Všechny fotografie: Alena Tollarová
Rozhledny Českého středohoří
30. 4. 2023České středohoří je rozlehlá krajina, rozdělená tokem řeky Labe na jižní a severní část. Zaujímá prostor od Kamenického Šenova na severu po Louny a Most na jihu.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
30.4.2023 18:13
Ali díky za tento článek. Myslím že jedna z rozhleden byla nedávno v jednom kvízu na Seznamu. Hezky jsi je nafotila a doplnila informacemi.
Blanka Lazarová
30.4.2023 18:11
Ali, fakt bys mohla vydat průvodce. Bolí mě nohy jen se na ty rozhledny podívám. Ale je to moje srdcovka. Zrovna dnes jsem zdolala 174 schodů na výhled ze Staré radnice v Brně. Byla pěkná viditelnost. Rozhlednám zdar ! :-)
Alena Vávrová
30.4.2023 17:54
Alenko, bezva práce, taky miluju rozhledny a leckde jsem byla a někde zase nebyla asi už nebudu. Tu Erbenovu vyhlídku mám stále jen slíbenou od ústecké kamarádky a jak vidno, je úchvatná. Ráda vzpomínám na Radejčín a Dubičky a další labské vyhlídky s Jíťou, Ájou ... pod Tvým vedením. Za sebe bych přidala ze svého okolí rozhlednu Jedlovou a výhledy z hory Klíč, Bezdězu, Vrátenské, Luže, Ralska, Ostré a třeba i Ještědu a kdybych vypsala všecky, kde jsem byla, bylo by to dlouhé. Díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA