Rozhledny Českého středohoří
Všechny fotografie: Alena Tollarová

Rozhledny Českého středohoří

30. 4. 2023

České středohoří je rozlehlá krajina, rozdělená tokem řeky Labe na jižní a severní část. Zaujímá prostor od Kamenického Šenova na severu po Louny a Most na jihu.

cestování Tip na výlet turistika
Hodnocení:
(5 b. / 28 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Vladislava Dejmková
Úchvatná sbírka rozhleden!
Naděžda Špásová
Hezké rozhledny, některé znám osobně.
Anna Potůčková
Ali díky za tento článek. Myslím že jedna z rozhleden byla nedávno v jednom kvízu na Seznamu. Hezky jsi je nafotila a doplnila informacemi.
Blanka Lazarová
Ali, fakt bys mohla vydat průvodce. Bolí mě nohy jen se na ty rozhledny podívám. Ale je to moje srdcovka. Zrovna dnes jsem zdolala 174 schodů na výhled ze Staré radnice v Brně. Byla pěkná viditelnost. Rozhlednám zdar ! :-)
Martina Růžičková
Super přehled rozhleden! :-)
Alena Vávrová
Alenko, bezva práce, taky miluju rozhledny a leckde jsem byla a někde zase nebyla asi už nebudu. Tu Erbenovu vyhlídku mám stále jen slíbenou od ústecké kamarádky a jak vidno, je úchvatná. Ráda vzpomínám na Radejčín a Dubičky a další labské vyhlídky s Jíťou, Ájou ... pod Tvým vedením. Za sebe bych přidala ze svého okolí rozhlednu Jedlovou a výhledy z hory Klíč, Bezdězu, Vrátenské, Luže, Ralska, Ostré a třeba i Ještědu a kdybych vypsala všecky, kde jsem byla, bylo by to dlouhé. Díky.
Marie Novotná
Ty jsi rodilý turistický průvodce. Vydej knihu. To je nádhera. Díky .

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%