Aktivní seniorka Vladislava Dejmková. FOTO: archiv V. Dejmkové
Nové věci jsou pro mě výzvy, jejich zdolávání mě prostě baví, říká sedmdesátiletá Vladislava Dejmková
21. 4. 2023Ani po dosažení důchodového věku nepřestala chodit do práce. Jen si před šesti lety zkrátila úvazek, aby měla více času na vnoučata a koníčky. A těch je tolik, že by je nestíhal člověk mladší o čtyřicet let. Má svůj vlastní web, píše povídky, chodí na kurzy angličtiny, zahradničí, fotografuje.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
21.4.2023 20:21
Vlaďko, moc Ti fandím a přeji, aby Ti elán vydržel a nápady stále přicházely. Zvládáš toho opravdu hodně s obdivuhodnou grácií :)
Helena Přibilová
21.4.2023 19:17
Děkuji za velmi hezký a zajímavý rozhovor s inspirativní osobností, jakou je paní Dejmková.
Jana Vargová
21.4.2023 18:29
Paní D., Vaše příspěvky vždy ráda čtu. Jste pro ostavní seniory inspirací.
Soňa Prachfeldová
21.4.2023 16:36
Vlaďko jsi obdivuhodná, hodně zvládáš a vlastně ze všeho co děláš, sis udělala koníčka. A to je dobře. Využívej jak můžeš, svých aktivních let ve zdraví a pohodě. Děkuji za rozhovor s tebou.
Hana Polednová
21.4.2023 16:12
Moc hezký rozhovor, obdivuji a zároveň skláním poklonu nad všemi aktivitami. Vlaďce děkuji, za všechny inspirativní recepty a hlavně rady a návody, jak používat technické vymoženosti, se kterými si mnohdy nevíme rady. Právě nyní jsem se hned zaregistrovala na webové stránky ceskahospodynka.cz, které máš Vlaďka krásně zpracované. A jsem moc ráda, že jsem mohla Vlaďku osobně poznat na pražském setkání v Emauzích a Strahovském klášteře. Vlaďko, přeji Ti hodně úspěchů ve všech Tvých aktivitách a k tomu hodně moc zdravíčka Tobě i celé Tvojí rodině.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA