Ilustrační foto: Ingimage
Strach z odmítnutí je častý důvod, proč se lidé bojí seznamovat
20. 4. 2023Co když se nebudu líbit? Co když mě odmítne? Bude to trapas? Co když se to někdo dozví? To jsou časté otázky, které si kladou lidé žijící sami, ale uvažující o seznámení. Často se však k němu neodhodlají, protože mají strach. Takových případů přibývá.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jindřich Berka
21.4.2023 12:36
Na sociálních sítích je velká nabídka. To není dobré. Kamarád tam byl a říkal v pondělí se jí líbil. V úterý ji oslovilo dalších 20, tak ho odhrnula stranou. myslím si, že muž, který slušně ženu osloví, která se mu líbí, tak mu určitě dá zpětnou vazbu. Bude to jeden na jednoho a hlavně hned!!! Samozřejmě musí počítat, že se každé se nemusí líbit, ale určitě se dříve dočká než na seznamkách. Někdy lidé z toho přebytku na internetu zblbnou a nepodívají se do zrcadla a racionální úsudek vymění za emociální.
Zuzana Pivcová
20.4.2023 18:20
Opravdu jsem se nikdy tímto způsobem neseznamovala. Má seznámení, ať už byla jakákoliv, byla vždy spontánní a většinou vždy v době, kdy jsem měla pocit, že nikoho nechci. :-D
Lenka Kočandrlová
20.4.2023 17:49
Kdybych se náhodou chtěla s někým seznámit,tak bych si dala inzerát v nějaké seznamce,a vidělo by se. Neměla bych strach s někým neznámým mluvit osobně, naopak se tím člověk vyhne nějakým pozdějším nemilým překvapením. Já mám čuch na lidi a nenechala bych se oblbnout.
Jiří Dostal
20.4.2023 14:30
:-) Ke vztahům patří sdílení společného obsahem i formou, individualizace asi vztahy vyprázdnila projektovým chápáním života s iluzí, že i životní cesty odnikud nikam se protnou ke společnému štěstí či aspoň k nějakému sdílení... :-)
Antonín Nebuželský
20.4.2023 12:01
Dobré téma :-)
Rád komunikuji, myslím osobně, což mimochodem vadí manželce.
Jinak mám, myslím, "nos" na lidi.
Taky si myslím, že řada " krásných žen" zahálí, protože je málokdo osloví. To je téma na článek...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA