Všechny fotografie: Marie Měchurová
Splněné přání
6. 4. 2023Mám ráda Krkonoše, jejich krásnou přírodu a hlavně nejstarší, největší a nejvýše položenou horskou chatu Luční boudu - královnu mezi krkonoškými boudami, která leží ve výšce 1410 m uprostřed vzácné Bílé louky.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
7.4.2023 17:30
Krásný zážitek i přes tu bílou mlhu. Sněžka je úžasná, my při výstupu zažili bouřku a to jsem se doopravdy bála. Hory jsou nádherné i zrádné pro ty, kdo přeceni své síly .
Květa Řičánková
7.4.2023 17:27
Lyžařský kurz SŠ v r.1966 ubytování na Luční boudě. Celý týden velká mlha že jsme ani nevěděli co je okolo. Neděli když jsme odjížděli svítilo slunce, sněhu bylo přes 2m byl konec března, vraceli jsme se v neděli velikonoční.
Marie Ženatová
7.4.2023 14:43
Maruško, díky moc za hezký článek a fotografie. V Krkonoších jsem byla poprve na "třídenním putovním výletě" se spolužáky v 8. třídě Základní školy. Když jsme šli po hřebenech a vedle už bylo polské území - tak jsme někteří, ale jen občas se kousek prošli i do Polska* - byl to tehdy náš první výlet do zahraničí ♥
Naděžda Špásová
6.4.2023 15:42
Některá místa v Krkonoších jsem taky navštívila, dvakrát v zimě, jednou v létě podniková dovolená ve Špindlu, to bylo hezké.
Vladislava Dejmková
6.4.2023 13:46
Maruško, jsem ráda, ze se to splnilo tvé přání. Krkonoše jsou moje nejmilejší hory, všechna jmenovaná místa znám. Ale na poŕádném výšlapu jsem byla naposledy asi před sedmi lety. S každým rokem cítím, že síly ubývají. Tak nevím, zda se tam ještě někdy podívám. Ráda jsem se prošla a zavzpomínala nad tvými fotografiemi.
Alena Švancarová
6.4.2023 11:55
Tak to musel být zážitek.Na Luční jsem byla několikrát,ale jen v létě.Krkonoše - má láska a díky za článek.Trochu jsem courala s Vámi.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA