Všechny fotografie: Vladislava Dejmková
Když vařím, tak s chutí!
31. 3. 2023Vařím často a ráda. Většinou jen pro sebe a svého muže. Někdy si myslím, že vlastně vařím proto, že jsem mlsná a ráda jím dobré věci. Jindy mě zase napadne, že dobré a čerstvé jídlo je to nejmenší, co mohu pro sebe a svého muže udělat.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miloslava Richterová
31.3.2023 17:11
Vlaďko, nádhera. Vařím ráda a jak už jsem psala, občas recept od tebe vyhledám :-)
Věra Ježková
31.3.2023 16:38
Vařím ráda, raději nejen pro sebe. Ale nešidím se. Jídla „z nouze ctnost“ jsou prima, dávají prostor pro fantazii. Nejím rajčata, nemusím cuketu.
Marie Měchurová
31.3.2023 16:35
Na všechno mám chuť, jí se i očima, a tyto pokrmy vypadají opravdu lákavě. Děkuju za inspiraci.
Daniela Řeřichová
31.3.2023 11:49
Vlaďko, jako vždy smekám před fotografiemi pokrmů a před tvým širokým spektrem zájmů. Recepty vypadají zajímavě, zřejmě zkusím cuketu, podobně jako Alena.
Jan Zelenka
31.3.2023 11:31
Zajímavé recepty. Já vařím celý život a mám už docela široký sortiment. Oblíbil jsem si zejména lehkou středomořskou kuchyni. A také mám rád klasickou "Čínu". Zcela jsem upustil od hovězího, vepřového a od luštěnin, které jsou špatné pro artrózu.
Blanka Lazarová
31.3.2023 09:52
Vlaďko, dobrý, určitě něco zkusím. Ale fanda do vaření moc nejsem, spíš konzument. Díky.
Alena Velková
31.3.2023 08:53
Já jsem váš pravý opak, ale ty recepty vypadají báječně. Určitě z nich zkusím alespoň plněnou cuketu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA