Ilustrační foto: Pexels
Levné doplňky mohou udělat mnohdy více parády než luxusní šperk
3. 4. 2023Zajímavý a výrazný doplněk může změnit oblečení k nepoznání. A není třeba investovat do nich spoustu peněz. Někdy stačí bižuterie a obyčejný jednoduchý svetřík, přičemž výsledek je lepší, než kombinace luxusních šatů a drahých šperků.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miluse Neradova
8.4.2023 22:06
Lenka Kočandrlová
Tak jasně když já i vy jak píšete už jsme víc v přírodě nebo doma a to oblečení je jiné, dříve jsem chodila denně v lodičkách a kostýmku nebo šatech, holt dnes si užívám důchodu, ale když už někam jdu, ráda se hezky obléknu.
Lenka Kočandrlová
4.4.2023 17:14
Tak nějak pochybuji,že bych s podobným okrášlením někde chodila. Myslím,že by mi to dost překáželo....Za mlada jsem nosila řetízky s přívěšky, každý den jiné náušnice, připíchnuté ozdoby. Jenže do práce v terénu mi něco navíc překáželo,taky jsem to občas ztratila a tak vše skončilo jen u bytelných náušnic. Nyní,na stará kolena už vlastně nemám,kam bych se strojila, jdu jen nakoupit nebo do knihovny. Jinak jsem víc na zahradě,v lese a tak, ozdoby tam neuplatním, k teplákům a rádiovce by se to ani nehodilo.
Eva Braunová
3.4.2023 21:34
Mám ráda šperky na svetříku nebo šatech udělají své a když jsou k tomu naušnice tak je to uplně super.Obchůdek v průjezdu v bývalém obchodním domě ,, VÝVOJ " v Praze do zahrad u kostela Panny Marie Sněžné si každý vybere.
Ľubica Šobatová
3.4.2023 17:31
Milá Olga, tvoj príspevok je z celého článku to najlepšie. Ha ha haaaa, aspoň som sa pobavila. Srdečne zdravím
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA