Všechny fotografie: Blanka Lazarová
Brněnské podzemí - vodojemy na Žlutém kopci
28. 3. 2023Brno, jak ho možná neznáte. Pro ty, které zajímá historie Brna, je tu velmi zajímavý fenomén a tím je brněnské podzemí.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
28.3.2023 20:04
Blanko, tak to je úžasné. Krásné a zajímavé, skutečně bych to ráda viděla. Fotky se ti povedly, ta úvodní je skvělá. Děkuji. Přepošlu odkaz na tento článek vnukovi jako zajímavost. Brno je skvělé!
Lenka Kočandrlová
28.3.2023 15:48
Krása !!! Něco jako chrám...podobné římským vodojemům z antiky. Tam bych se chtěla podívat,leč je to od nás příliš daleko.
Jan Zelenka
28.3.2023 11:18
Moc zajímavé informace. Každé město, rozvíjející se už od středověku, má svá podzemí. Mají ho i Litoměřice. Bohužel jsem tam ještě nebyl. Letos to chci napravit.
Marie Seitlová
28.3.2023 11:08
Blanko, krásný a hlavně zajímavý článek a fotky úžasné. Věděla jsem, že pod Brnem jsou vodojemy, ale že je to tam tak nádherné, jsem netušila. Ráda bych je navštívila.
Hana Řezáčová
28.3.2023 09:50
O vodojemech vím, pár kroků od nich jsem se narodila a na "Žluťáku" jsme si jako děti často hrály ... Na prohlídce jsem ještě nebyla, musím to brzy napravit. Krásné fotky!
Vladislava Dejmková
28.3.2023 09:45
Blanko, to je opravdu nádhera. Člověk žasne nad tou precizní prací našich předků.
Daniela Řeřichová
28.3.2023 09:18
Zajímavé téma, pěkně zdokumentované, Blanko. Vodojemy jsou opravdu zvláštní stavbou.
Anna Potůčková
28.3.2023 08:38
Blani velmi zajímavý a poutavý článek. Prohlídka podzemí by se mě určitě moc líbila, z fotek vypadá podzemí pod Brnem hodně zajímavě.
Alena Velková
28.3.2023 07:34
Jsem překvapená, jak jsou ty prostory krásné, opravdu jako z jiného světa. Moc zajímavý článek Blanko!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA