Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová
Proměny času
26. 3. 2023A je tu zase. Kdo? No přece jaro. Jaro se nám začíná ukazovat se vším, co k němu patří. Slunce, vítr, déšť, tepleji i chladněji. Konečně jsme se dočkali. Začíná nejkrásnější období roku.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Daniela Řeřichová
26.3.2023 18:34
Další hezký článek k jaru. Také je to moje nejoblíbenější roční období a navíc tak fotogenické... Přeji každodenní oslavu jarních proměn. :-)
Zdenka Soukupová
26.3.2023 16:09
Soňo, myslím, že tvoje duše mladá je. A to je dobře. Přeju krásně prožité jaro a díky za krásné povídání. ☼
Vladislava Dejmková
26.3.2023 16:01
Soňo, pŕeji ti, ať ty krásné pohledy na svět, pocity a radost ještě hodně dlouho vydrží.
Alena Velková
26.3.2023 14:37
Soni, jsi pořád krásná žena... ať s drahým krémem nebo bez! I na mě doma dolehlo jaro plnou silou... Zjistila jsem totiž, že nemám co na sebe... Díky za popíchnutí k akci...Beru důchod a vyrážím na nákupy :-))
Jan Zelenka
26.3.2023 13:49
Hezká charakteristika. Teď jen, aby ty proměny času nebyly příliš drsné. Žijeme v krásném kraji, Soňo. Já sice na jeho kraji, ale je to kraj mých rodičů, mého mládí a mých četných příbuzných.
Anna Potůčková
26.3.2023 13:02
Soni Tvé články čtu moc ráda nebot jsou vždy moc hezky napsané, jsou positivní a cítit z nich lásku ke všemu krásnému co nás obklopuje. Díky moc!!!
Blanka Lazarová
26.3.2023 11:53
Soni, ráda tě čtu i prohlížím tvé fotky. Tak pojďme si to jaro pěkně užít. Díky. :-)
Jana Kollinová
26.3.2023 11:15
Soňo, z každého Tvého článku vyzařuje nepředstíraná radost ze života, pokora a úcta k přírodě a člověku. Krásně jsi vystihla stávající stav dění větou: "Je tu jarní mámení."
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA