Proměny času
Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová

Proměny času

26. 3. 2023

A je tu zase. Kdo? No přece jaro. Jaro se nám začíná ukazovat se vším, co k němu patří. Slunce, vítr, déšť, tepleji i chladněji. Konečně jsme se dočkali. Začíná nejkrásnější období roku.

glosa Můj příběh životní postoj
Hodnocení:
(5.1 b. / 22 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Puchalská
Soni, děkuju za milou úvahu. A taky za krásné fotografie.
Daniela Řeřichová
Další hezký článek k jaru. Také je to moje nejoblíbenější roční období a navíc tak fotogenické... Přeji každodenní oslavu jarních proměn. :-)
Zdenka Soukupová
Soňo, myslím, že tvoje duše mladá je. A to je dobře. Přeju krásně prožité jaro a díky za krásné povídání. ☼
Vladislava Dejmková
Soňo, pŕeji ti, ať ty krásné pohledy na svět, pocity a radost ještě hodně dlouho vydrží.
Alena Velková
Soni, jsi pořád krásná žena... ať s drahým krémem nebo bez! I na mě doma dolehlo jaro plnou silou... Zjistila jsem totiž, že nemám co na sebe... Díky za popíchnutí k akci...Beru důchod a vyrážím na nákupy :-))
Jan Zelenka
Hezká charakteristika. Teď jen, aby ty proměny času nebyly příliš drsné. Žijeme v krásném kraji, Soňo. Já sice na jeho kraji, ale je to kraj mých rodičů, mého mládí a mých četných příbuzných.
Anna Potůčková
Soni Tvé články čtu moc ráda nebot jsou vždy moc hezky napsané, jsou positivní a cítit z nich lásku ke všemu krásnému co nás obklopuje. Díky moc!!!
Blanka Lazarová
Soni, ráda tě čtu i prohlížím tvé fotky. Tak pojďme si to jaro pěkně užít. Díky. :-)
Jitka Hašková
Soňo, krásně napsané a fotky ještě hezčí. Děkuji.
Jana Kollinová
Soňo, z každého Tvého článku vyzařuje nepředstíraná radost ze života, pokora a úcta k přírodě a člověku. Krásně jsi vystihla stávající stav dění větou: "Je tu jarní mámení."

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

19%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%