Ilustrační foto: Pixabay
Vkus „starších kluků“
23. 3. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Pánková
15.9.2023 15:12
Paní Naděždo, od mládí poslouchám rockovou muziku a jak stárnu, stárnou i muzikanti, ale i tak k nim ty dlouhé vlasy a vousy patří, jinak si je ani neumím představit. Nechápu tedy, proč třeba Kabáty vidíte jako ubožáky.
Soňa Prachfeldová
25.3.2023 13:53
Vážení, ale zase neuniknou pozornosti a vlastně dávají najevo, jak jsou jim nějaké kritiky fuk. Inu rokeři již někde jinde. Je to, jako když si některá seniorka vezme mini a nese se... A ktomu třeba nemá zuby a ráda se směje. To je taky mazec.
Naděžda Špásová
23.3.2023 17:15
Tak s tímhle musím jedině souhlasit. Máničky se mi vždycky líbily, pár jsem jich poznala i blíž, když ale dneska vidím třeba skupinu Kabát, kterou na rozdíl od syna nesnáším, je mi jich líto. Jsou to ubožáci.
Alena Velková
23.3.2023 15:47
Pane Berko, máte pravdu, některým mým kamarádům by skutečně prospělo, kdyby si ostříhali vlasy a dali pár kilo dolu...nicméně řetězy a kožené oblečení k téhle muzice neodmyslitelně patří... A k té úvodní fotce...na té není ani vzdáleně zamrzlý rocker, připadá mi spíš jako ruský mužik nebo loupežník z Mrazíka :-))
Jan Zelenka
23.3.2023 15:12
Jindro, přesná charakteristika. Pokud někdo chce exhibovat v koženém oblečení a působit na holky, je to jeho věc.
Jiří Libánský
23.3.2023 14:49
Výběru kvalitního stylového koženého oblečení věnuji spostu času a peněz. Nemyslím si, že každý "zamrzlý roker" musí působit jakkoliv omšele. Pokud tak působí, je to spíš otázka mentality, než stylu oblečení.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA