Ilustrační foto: Pexels
Digitální abeceda: identita občana
21. 3. 2023Když na vás někde na internetu vyskočí požadavek, abyste použili identitu občana či bankovní identitu, nemusíte hned naštvaně vycouvat. V reálném světě by vás v podobné situaci požádali o občanský průkaz a ověřili by si vaši identitu “naživo”.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Polednová
30.3.2023 16:38
Vlaďko, opět zajímavý článek. Umíš to moc hezky vysvětlit dopodrobna, určitě tomu všichni porozumí, kteří si doteď nebyli jistí. I já se hodně věcí ráda přiučím a těším se na další Tvoje články.
Miloslava Richterová
24.3.2023 22:35
Vlaďko, děkuji, prima článek. Ano, stojí za to se ještě vrátit a já se občas vracím i k receptům :-)
Soňa Prachfeldová
24.3.2023 07:39
Vlaďko, jsi úžasná, jak zvládáš a i té to baví. Mohu se vracet ke tvým článkům a něco se přiučit. Jako se vracím k navodum Radka Čajka , Jak fotografovat. Děkuji.
Jindra Hubačová
22.3.2023 16:49
Vlaďko, dékuji, prima článek a pro mnohé
lidi velmi přínosný. Osobně mám tež BI i datovku. Je to jednoduché a hodně v dnešní době potřebné. Není to nikterak složité a určitě by to měli i lidé v našem věku zvládnout.
Martina Růžičková
22.3.2023 12:05
Vlaďko, také oceňuji srozumitelnost a přehlednost Tvých článků o digitálním světě. Považuji je za velmi užitečné. Díky :-)
Daniela Řeřichová
22.3.2023 09:08
Vlaďko, tvé články jsou velmi srozumitelné a tento jistě pomůže mnoha čtenářům zorientovat se v dané oblasti. Mám BI i datovku, je to nutné pro mou práci a velmi ji usnadňuje.
Vladislava Dejmková
21.3.2023 16:54
Pro: F.Mlejnek: ano, pochopil jste to dobře. Bankovní identitu ČS lze využívat jak na mobilu, tak i na stolním počítači.
František Mlejnek
21.3.2023 16:36
Pochopil jsem správně, že bankovní identitou jsou mj. přihlašovací údaje do George a je možné ji tedy využívat i na klasickém stolním počítači ?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA