Antisamotáři. Je jich hodně a nemají to v životě snadné
Ilustrační foto: Pexels

Antisamotáři. Je jich hodně a nemají to v životě snadné

9. 3. 2023

Samota je pro ně utrpení. Potřebují si povídat. Večer, který stráví sami doma, považují za promarněný čas. Milují výlety, společnost, zábavu. Neustále hledají kamarády, ale i lásku. Takových lidí je mnoho a a v současné individualisticky nastavené společnosti se jim nežije dobře.

aktivní senioři psychika životní styl
Hodnocení:
(5 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Martin Vrba
Vím, jak mne dokáží někteří lidé nudit a tak se velice hlídám, abych svou přítomností nepůsobil stejné trápení někomu jinému. A to dokonce i tam, kde je mi dotyčný člověk velice sympatický a on nenudí mne a třeba jen ze slušnosti předstírá zájem. Je určitá výhoda ve větší společnosti, tam se mohu domnívat, že dotyčný umřel na nudu od někoho jiného. :)
Jitka Caklová
"Antisamotářka", co to je? Od dětství jsem žila v naprosto odlišném prostředí, než moji vrstevníci. Na okraji společnosti jsem se naučila samostatnosti, rozhodovat sama za sebe a žít bez závislosti na komkoliv. Strom, který vyrůstá jako solitér, odolává povětrnostním vlivům. Stromy v lese tuto schopnost nemají a lidmi je to to samé. Strom to ví, ale lidé to nepochopí a stále na někoho spoléhají.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%