Místo mého srdce: Jeníšův Újezd
FOTO: Z archivu Taťany Veselé

Místo mého srdce: Jeníšův Újezd

28. 2. 2023

Začnu trochu netradičně. Mívám, asi jako každá žena, občas potřebu zeštíhlit šatník. Prvním výběrovým kolem neprojde oblečení, které už není „in“. V mém pojetí „in“ znamená – zda mi stále JE. Zda někde neškrtí, netáhne, nepne.

Místo mého srdce 2023 Můj příběh rodina
Hodnocení:
(5.1 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Olina Pavlů
Ahoj Táňo, moc krásně jsi to napsala, úplně jsi mi připomněla jaké jsme měly krásné dětsví v Jeníšáku. Čím jsem starší, tím častěji na vás všechny vzpomínám. Měj se hezky
Taťana Veselá
Děkuji ❤
Marie Magdalena Klosová
Krásné vzpomínání, krásně napsané.mm
Eva Mužíková
Taťano, s dovolením napíši, že TO NEMÁ CHYBU.... ráda si zase něco od vás přečtu.
Taťana Veselá
Dobrý den, děkuji vám všem za milé komentáře, obávala jsem se, že to nebude nikoho zajímat... Soni, tak jsme chodili na haldy vybírat uhlí :-) a děkuji za pochvalu pro rodiče, také mě napadlo, že tatínek vlastně, ač horník, na slávu se oděl do obleku.
Ludmila Černá
Je to jak kdybyste popisovala moje dětství. Sice jsem bydlela na podstatně menší vesnici na druhém konci republiky, ale dík vám jsem si hezky zavzpomínala. Díky.
Martina Růžičková
Vaše poutavé vyprávění o dětství se mi moc hezky četlo. :-)
Dana Puchalská
Děkuju za krásné vyprávění. A při čtení jsem si vzpomněla na to,že i my jsme mívali doma ona nakládaná vejce . Ani mně se nechtělo je z té veliké zavařovací láhve lovit. I když jsem se narodila v Praze,taky jsem zažila zabijačku a myslím že mi žádnou újmu na zdraví nezpůsobila.
Alena Velková
Zdá se, že máme mnohdy podobné vzpomínky...bylo to pro nás krásně bezstarostné dětství, i když rodiče to tak jednoduché neměli, doba nebyla lehká...ale krásná vzpomínka...i na to, jak jsem vypadala spíš jako kluk :-))
Miloslava Richterová
Díky moc za prima vzpomínky, i když nejsem z hornické oblasti a místo máslem mazali jsme chleba sádlem, vzpomínám hodně podobně, na roznášky po sousedech i na ten Menuet. Příhoda s holičem super :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

19%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%