Všechny fotografie: Marie Měchurová
Naše krajské město Zlín, místo, kam se vždy ráda vracím
25. 2. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
28.2.2023 17:43
Opět moc hezký článek a fotky. Íčkařky jsem poznala a je prima se takhle scházet. Zlín neznám, díky za přiblížení.
Jitka Hašková
27.2.2023 20:05
Díky za zajímavou footoprocházku. V Gottwaldově (Zlíně) jsem se několikrát stavovala v 80. letech, když jsem jezdila na jógu do Podkopné Lhoty. Z fotek vidím, že to tam teď vypadá úplně jinak, vůbec bych to nepoznala.
Martina Růžičková
27.2.2023 19:48
Díky za zajímavý článek a bezva fotky. O tomto městě jsem zatím jen četla.
Marie Seitlová
26.2.2023 15:18
Zlín je krásné město, ale moc ho neznám, jen jsem tam byla 2x na módní přehlídce i60. Bylo to krásné setkání s ička.
Blanka Lazarová
26.2.2023 09:19
Určitě Zlín navštívím, neznám ho. Chystám se tam už dlouho. Josefa Ladu tam už nestihnu, ale nevadí. Objevím jistě i jiné zajímavosti. Už se těším. Marie, díky :-)
Helena Přibilová
25.2.2023 19:02
Ve Zlíně (někdejším Gottwaldově) jsem byla jako dítě s rodiči na podnikovém zájezdě, z této návštěvy si však téměř nic nepamatuji. To je důvod k tomu, abych do tohoto zajímavého města opět někdy zavítala.
Zuzana Pivcová
25.2.2023 16:13
To jsou moc milé fotky, včetně těch Ladových obrázků. Takhle propadnout bych v tomhle věku také chtěla, zatímco dřív bych se na studiu o rok delším těžko uživila. Ve Zlíně, v někdejším Gottwaldově, jsem byla jen jednou na výletě, to mohlo být tak 1987.
Květa Řičánková
25.2.2023 14:58
Je to moje rodné město, studovala jsem tu na střední, potkávaly jsme se s Marii M. a Libou Kř. ve stejné budově. S Libou jsme dokonce bydlely i na internátě. Víc jak 30 roků jsem žila v jiném kraji abych se zase vrátila do Zlína kde žiji už 20 roků. Na výstavu J.Lady se chystám s dcerou jak dojede.
Hana Polednová
25.2.2023 13:52
Zlín neznám, ráda jsem se podívala na fotky, které mi ho přiblížily. A žasla jsem nad poznámkou, že naše íčkařka Zdenka Ž. dokázala cestovat na tamní USV z domova 100 km na vyučování. Klobouk dolů, někdo by neobětoval na cestování ani desetinu. A výstava Josefa Lady je také pěkně zdokumentovaná, mám ráda jeho obrázky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA