Všechny fotografie: Miloslava Richterová
Místa mého srdce
24. 2. 2023Míst milých mému srdci je více, tak jak je život přinášel. Hodně jich už patří času minulému, neboť se vztahují k mému dětství a mládí. Tato místa jsou uložena ve vzpomínkách spolu s příběhy, které k nim patří. Společné mají to, že byla po určitý čas mým šťastným a bezpečným domovem.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Velková
25.2.2023 22:03
Cituji: "Nejhezčí bývá, když se u nás všichni sejdeme" tady není už moc co dodat...krásné :-)
Helena Přibilová
24.2.2023 21:28
Moc hezký článek vyjadřující lásku k domovu, který doplňují krásné a působivé fotografie.
Miloslava Richterová
24.2.2023 19:29
Děkuji vám za přečtení i za milé reakce, Vlaďko, já to střídám, chvíli jsem kousíček od Kladna a chvíli zas v Krkonoších, Táňo, zasmála jsem se :-)
Vladislava Dejmková
24.2.2023 16:14
Vyprávění od srdce. Přemýšlím, kde tvůj současný domov asi leží. V jednom komentáři jsi prozradila, že se díváš na Benecko. Nebo si to pamatuji špatně.
Zuzana Pivcová
24.2.2023 13:10
Váš příspěvek působí skromně, ale přitom má v sobě velkou hloubku vztahu k domovu. Moc se mi líbí.
Jan Zelenka
24.2.2023 10:59
Pohodový článek a krásné fotky. Toto vzpomínkové téma je dobře zvolené. Každý z nás rád vzpomíná na domov svého dětství a mládí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA