Ilustrační foto: Pexels
Muž na seznamce. Proč pánové rádi ukazují pupky
18. 1. 2023Kraťasy, tílka bez rukávů, v ruce kelímek s pivem. Kšiltovka naražená do čela, takže není vidět tvář. Ale bříško vidět je, v přiléhavém tričku je vidět velmi zřetelně. A to tričko má nápis, rádoby vtipný. Třeba: Jsem líný a ležím si za tím.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libuše Křapová
18.1.2023 13:26
Proč jste tady všichni tak pesimističtí? Stačí nedávat si ideály, nečekat prince na bílém koni, psát pravdu, .. a hlavně - přísný filtr. Nebrat každého. Ani fotka nemusí být. A už skoro tři roky dva lidé spokojení a nejsou na stáří osamoceni. Vůbec to není jen o vaření, praní a úklidu. Spíše o vzájemném pochopení.
Antonín Nebuželský
18.1.2023 11:58
Ještě toho trochu. Osamělých žen je...
Inzerce je asi to poslední :-)
Martin Vrba
18.1.2023 10:54
Ono seznamování se na inzerát ve vyšším věku je vždy tragikomické z obou stran. co tam má člověk napsat, aby to nepůsobilo blbě, když všechno působí trapně už z podstaty. Pokud se chce chlap seznámit, tak ať si raději udělá výlet do nějakého obchodního centra a tam naváže kontakt třeba u pračky, zda by mu nějaká žena (kterou si vyhlédne k seznámení) neporadila s výběrem a jak se s tím zachází a pak se přejde k druhům prádla a už je ruka v rukávě. Kdysi jsem to poradil jednomu kamarádovi (bylo mu tehdy 40) byl velice nesmělý a on vzal útokem přímo prodavačku (42) a pokud se nerozvedli a neumřeli, tak spolu žijí. Kouzlo správného seznámení podle mne spočívá v tom, že se ti lidé seznámí úplně za jiným účelem (tedy třeba jen jako za jiným účelem) a pak se z toho teprve vyvine hlubší vztah. U těch inzerátů je to všechno moc na hrrrrrr a to pak působí velice trapně a je to čím víc trapnější, čím jsou ti lidé starší, protože se to buď blíží obchodnímu jednání nebo návratu k infantilnímu seznamování z dob školních lásek, což jsou obě polohy trapné jednomu nebo oběma - když oběma - tak by to nemuselo být seznámení beznadějné - hned by se na něčem shodli a opustili ten scénář a přešli by k civilnějšímu způsobu. A dnes se má člověk svěřit počítači a má to bez starostí: https://www.youtube.com/watch?v=HGq2lXBKtik
Jindřich Berka
18.1.2023 10:22
Píši pohled z druhé strany. Z článku vyplývá, že na seznamkách ženy kritizují chlapy, ale samy se přitom nepodívají do zrcadla??? Kradou si tam roky a posílají fotky jen s hlavou, bez těla. Proč asi? Hlavně hledají ideál, který není na skladě. Mnohdy opustí manžela za vidinou chlapa, kterého si vysnila. Jsou zblblé z té nabídky. Jenže ti mladší mají ty udržované jen na sex a ti druzí za nic nestojí. Mohu říci, že chlapi na seznamkách jsou většinou horší než ti chlapi, co je ženy opouštějí!!! Proč? Za prvé ti nejlepší jsou zadaní a ti druzí mají nějakou vadu, proč jim vztah selhal. Platí to i opačně. Seznamky jsou o ničem. Mému kamarádovi jsem napsal profil, poslal ho vyfotit. Vypadal tam dobře a to mu 10 let méně ženy hádali i ve skutečnost. Jenže bylo to o ničem. Nakonec jsem mu doporučil svou kolegyni v zaměstnání. Jsou oba spokojení a života si užívají. Dokonce se již do sebe zamilovali!!! Kašlete na seznamky, normálně to taky jde, jen to delší dobu trvá. Musíte být trpěliví. Jindra
Jiří Dostal
18.1.2023 10:19
:-) :-) :-) Nemám koho za sebe nabídnout, takže: Bylo by zajímavé zjistit, jak by mě coby šmejdila po i60 ženské charakterizovaly; k uvedení fota jsem se ještě nepropracoval a anketu tímto nevyhlašuji! :-) :-) :-)
Jana Kubátová
18.1.2023 10:02
Výstižně napsáno. Smutná pravda. Zajímal by mne pohled z druhé strany.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA