Ilustrační foto: Pixabay
Babinec a nebo lásky naše bývalé - Martina
15. 1. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Straková
12.1.2025 11:07
Hani, příběh nepovažuji za neobvyklý ale nejhezčí na něm je to, že na rozdíl od mnoha jiných podobných, si vaše známá přes ten "chemický koktejl" dokázala udržet nejenom nohy na zemi, ale především svůj vlastní život a vztah. Že za sebou nespálila mosty a nevyrazila "za štěstím". Tu písničku, ač je moc hezká teda ráda nemám...
Soňa Prachfeldová
17.1.2023 09:28
Je vzácné, když spolu dva lidé žijí dlouhá léta a pořád se mají rádi. Dokonce jsou ti první pro sebe. Chemie dělá divy, někdy přehluší i lásku. Myslím si, že každý vztah, který je hezký a neubližují si v něm, stojí za to, prožít naplno.
Zuzana Pivcová
16.1.2023 14:55
U mě vždy platilo rčení, že "nevstoupíš dvakrát do stejné vody". Proto se mi nikdy nestalo, že bych obnovila některý dřívější vztah. Byli jsme vždy oba jiní lidé. Díky, Hani.
Hana Šimková
15.1.2023 14:08
Zdenko já vím, že to jsou příběhy méně obvyklé ,ale bohužel žádná z nás, nezažila nic tak jednoduchého jako potkali se , zamilovali a žili spolu až do smrti. To by mohl možná napsat někdo jiný, kdo měl to štěstí. Tak pište !!!
Zdenka Soukupová
15.1.2023 13:38
I to se v životě stává. A teď by to, Hanko, chtělo ještě příběh "A žili spolu šťastně až do smrti".
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA