Jak si Norsko našlo místo v mém srdci
Všechny fotografie: Marie Měchurová

Jak si Norsko našlo místo v mém srdci

23. 1. 2023
cestování Místo mého srdce 2023
Hodnocení:
(5 b. / 25 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Ženatová
Milá Maruško, díky moc za příblížení zážitků i fotografií z překrásných severských zemí*. Také jsme navštívili už před mnoha a mnoha roky Norsko, Dánsko a Švédsko - byly to skutečně pro nás neobyčejné zážitky už i proto, že jsme s manželem jeli poprve trajekty.
Vlasta Ledlová
Možná bych pár fotek z jiných míst mohla dát do mojí galerie. Pokusím se. (-:
Marie Měchurová
Tak Vlasto, sem s nimi!! Rádi se podíváme, určitě jste byli i jinde.
Vlasta Ledlová
Díky za připomínku krásné přírody této severské země. Já mám doma 1150 fotek ze svého putování Norskem a ani po třech letech jsem ještě ani jednu nevymazala. Nejsou všechny perfektní, ale nechci ztratit ani kousíček ze svých vzpomínek.
Dana Puchalská
Maruško,jak tak čtu a prohlížím si krásné snímky,tak se Ti ani nedivím,že se Ti v Norsku líbilo. Krajina je to úžasná . Děkuju za přiblížení.
Marie Seitlová
Krásnou dovolenou v zajímavé zemi jste prožili, ráda jsem se s vámi prošla a zavzpomínala na svou dovolenou v Norsku v r. 2018. Severské země jsou moc zajímavé, hlavně příroda.
Soňa Prachfeldová
Tak to byla nádherná dovolená. Jste s manželem sehraná dvojka. Krásné cestopisné povídání a fotky.
Marie Faldynová
Také já děkuji za zajímavé vyprávění a krásné fotky, dcera s rodinou byla v Norsku a také se jim tam líbilo.
Helena Přibilová
Děkuji za krásnou fotodokumentaci z Norska, která mi připomněla naši cestu do této severské země v červenci 1999. Autem jsme tehdy dorazili až téměř na samotný sever a poté jsme se vraceli zčásti přes Švédsko. Celá cesta trvala tři týdny a po celou tu dobu nezapadlo slunce.
Eva Mužíková
Maruško, tak tomu říkám krásná dovolená. Dala jsi si s článkem hodně práce a výsledek je podle toho velmi zajímavý. Fotky si prohlédnu ještě jednou...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%