FOTO: Jan Zelenka
Britney slaví narozeniny
9. 1. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
9.1.2023 19:11
I když nejsem pejskařka, nepochybuji, že když se sejdou dva, kterým je spolu dobře, prospívá to oběma. Ať vám to spolu vydrží ještě dlouho.
Dana Puchalská
9.1.2023 18:51
Honzo .Britney je opravdu krásná. Tak i já jí přeju ještě spoustu spokojených roků života.
Hana Polednová
9.1.2023 18:48
Jendo, přeji Britney ještě co nejvíc krásných chvilek v Tvé společnosti, ať vám zdraví slouží. A neboj se, artózu netýráš, naopak, pohyb potřebuje. Brzy bude jaro, tak bude příležitost k hezkému posezení někde v přírodě.
Jarmila Komberec Jakubcová
9.1.2023 17:48
Přeji Britušce hlavně zdraví a aby stále přinášela radost do Vašeho života. Měla jsem britskou kočenku, které jsem také říkala Brituška. Bohužel vloni o Vánocích odešla do kočičího nebe.Zůstal mi jen kocour Piškot, kterému bylo vloni 15 let.Je přítulný jako pejsek a tak mu říkám kočipejsek.Miluje počítač a jak jsem u klávesnice ihned se jde podívat co dělám.
Daniela Řeřichová
9.1.2023 16:09
Hezké partnerství, radost, důvěra, to platí o vztahu pejska a páníčka. Přeji vše dobré oběma. :-)
Vladislava Dejmková
9.1.2023 15:38
Ať vám oběma zdraví slouží a nadále si vzájemně přinášíte radost.
Jana Jurečková
9.1.2023 15:31
Moc hezký pejsek i fotky. Také mu přeji touto cestou všechno nejlepší. My jsme měli doma před lety jezevčíka. Poznala jsem, že pes je parťák, kamarád a člen rodiny. Dokáže být přítulnější než kočka.
Helena Votíková
9.1.2023 15:30
Krásné narozeniny. Přeji vám, abyste si energii vzájemně předávali ještě hodně, hodně dlouho.
Eva Mužíková
9.1.2023 15:30
Jendo Tvůj článek, to je pro pejskaře opravdová lahůdka. Je z něj cítit velká laska k tomu chundelatému tvorečkovi, se kterým si jste vzájemnou oporou. Gratulace k narozeninám a přání ještě dlouhé řádky společných chvil v pohodě. Držte se oba..
Jan Zelenka
9.1.2023 15:26
Milé dámy, moc vám děkuji za příjemné komentáře. Včera měla Britney problém s pohybem po hladké podlaze, ale schody poté vyběhla lehce, Tak snad to bude dobré.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA