FOTO: Jan Zelenka
Britney slaví narozeniny
9. 1. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
9.1.2023 15:20
Milá Britney jsi půvabná psí dáma a přeji tobě a tvému páníčkovi společné roky ve zdraví. Moje Milinka má 16 pryč a už je na tom špatně. Ale také jí chutná jíst, jen ji nosím venčit do předzahrádky, nevidí, neslyší. Krásná fenečka bez papírů, něco jako maltézáčka. Snažím se jí to usnadnit.
Anna Potůčková
9.1.2023 15:14
Moc hezký článek, Britney je opravdu moc hezká psí dáma. Přeji jí k narozeninám všechno nejlepší, hodně zdraví a spoustu společných chvil a psích kousků!
Martina Růžičková
9.1.2023 13:14
Britney je podle fotek a článků moc milý pejsek. Přeji jí co nejlepší zdraví a ještě spoustu společných dní s vámi.
Jana Kollinová
9.1.2023 13:12
Jak dobře rozumím Vaší lásce k Britney, mám to také tak nastavené. S mojí Čikinou prožíváme nádherných společných deset roků. Přeji vám ještě mnoho společných zážitků, procházek a mazlení. :-)
Hana Šimková
9.1.2023 12:19
Britney je nádherný pejsek a já mu přeji, aby měl ještě dlouhý život. Můj pejsek má už také dvanáct let a já jsem vděčná za každý den, který s ním můžu trávit.
Naděžda Špásová
9.1.2023 11:36
Honzo, pohlaď za mně Britney a že jí přeji vše nejlepší a aby tu ještě s tebou nějaký čas pobyla.
Libuše Křapová
9.1.2023 11:19
Honzo, vyřiď za mne, prosím, k narozeninám přání všeho nejlepšího :-) Ať je vám spolu dobře ještě hodně dlouho :-)
Alena Švancarová
9.1.2023 11:15
CHápu Vaši lásku k pejskovi a lásku Brituš k Vám.Ta je bezmezná.Moc přeji,aby tady s Vámi byla ještě hodně,hodně dlouho.
Miloslava Richterová
9.1.2023 11:05
Gratulujeme ke krásnému výročí, užijte si pořádnou oslavu a dejte si něco dobrého, samozřejmě až potom, co se pěkně vyvětráte venku. My také zrovna přišly, zdravíme vás a přejeme všechno nejlepší i nadále :-) M a B
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA