Semolina
FOTO: autor

Semolina

8. 1. 2023
gastronomie
Hodnocení:
(5.1 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Margita Melegova
U nas testoviny ze semoliny nemaji uspech, to radeji domaci z hrube psenicni mouky, na chleba stejne jak pise pani T.V.
Taťana Veselá
Dobrý den, domnívala jsem se, že semolina má vyšší obsah bílkovin a vlákniny a naopak nižší glykemický index než běžná pšenice...? To také není pravda? Děkuji. Ale kváskový chleba stejně peču z celozrnné špaldy, žitné mouky a přidávám i klasickou bílou. A tenhle chleba mi fakt víc chutná než běžný kupovaný ;-) a ta křupavá kůrčička, žádný zmrazený polotovar... Měl byste, pane Berko, nějaký tip třeba na pečení kváskového chleba? Občas ho nechávám kynout i v lednici :-)
Hana Šimková
Tak to je dobré vědět.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%