Můj zážitek roku - "Lázeňská tůra"
FOTO: Martina Blašková

Můj zážitek roku - "Lázeňská tůra"

21. 12. 2022
Můj příběh Zážitek roku 2022
Hodnocení:
(5 b. / 24 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lenka Hudečková
Martino, jsi odvážná "školačka", nevzdáš nic. Na jednu stranu dobře, na druhou, kde je nějaký pud sebezáchovy??? Dělám si srandu, jsi dobrá turistka, jen tak dál. Bechyně je krásná. ♥♥♥
Jitka Hašková
Bechyně je krásná, ale takové bláznivé nápady mně opustily před 25 lety.
Soňa Prachfeldová
Bechyně je krásné městečko. Nevzdala jste to brodění a můžete si směle říkat, já na to mám.
Marie Ženatová
Milá Martino, díky za zajímavý článek.* Hlavně, že to dopadlo dobře ♠
Anna Potůčková
Tak zcela určitě bych tuto túru také vzdala. Musely i nohy zebat. Vůbec se nedivím že jste spala až do rána. Já bych spala možná až do oběda.
Naděžda Špásová
Tak takovouhle túru bych vzdala, já musím vidět kam šlapu a na co.
Dana Puchalská
Martino,v Bechyni je krásně. Ráda tam jezdím. Ale brodit se u Židovy strouhy mě nikdy nenapadlo.
Miloslava Richterová
Pěkné a příště v létě! :-)
Zuzana Pivcová
Martino, docela Vás obdivuji, protože my jsme šly se sestrou mnohokrát v létě pěšky z Týna nad Vltavou do Bechyně, ale vždy jen po druhém břehu Lužnice, než je Židova strouha. Asi bych tam zabloudila. Vzpomínám, že i na té "naší" cestě bylo za deštivého počasí pěkně rozbahněno a nešlo se snadno. Ale krajina je to krásná, že? Doufám, že Vám trochu pomohly i bechyňské lázně.
Zdenka Soukupová
Martino, konec dobrý, všechno dobré. Máte krásnou vzpomínku.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%