Všechny fotografie: Naděžda Špásová
Všechno je možné
20. 12. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
23.12.2022 13:05
Ještě jednou moc děkuji a přeji všem hodným lidem krásné svátky a zdraví a štěstí do roku 2023. :-)
Alena Velková
22.12.2022 18:56
Milá Naďo, podle toho, že píšeš, že jsi naložila krabice cukroví, soudím, žes toho napekla spoustu, což je v mých očích hrdinský čin...já také nejsem žádný pokrytec a každou pochvalu vítám, ale nikdy by mě to nepohnulo k tomu, upéct větší než minimální množství:-)) Přeji ti krásné Vánoce!!!
Soňa Prachfeldová
22.12.2022 08:52
Naděnko, to tvoje cukroví je pastva ,nejen pro oči. Dá to práce a musí i bavit, jinak by nevzniklo. Peču, ale nedokážu se s tím cukrovím tak piplat. Klobouk dolů. Moc jsi mě potěšila fotkami i z našeho okolí, kde to důvěrně znám. Krásné svátky vám všem ♥♥♥
Jitka Caklová
22.12.2022 08:28
Milá Naďo, já se z toho určitě nezhroutím, ale zkus se zamyslet nad tím, proč Tě trápí kašel. Mír v Duši je léčivý ♥
Naděžda Špásová
21.12.2022 11:12
Moc děkuji za vaše příspěvky, až na jeden si všech opravdu vážím. Přeji všem krásné Vánoce.
Marie Novotná
21.12.2022 06:46
Pěšky nebo z auta. Hlavně když jsou hezké. A to jsou. Přeji tobě i všem okolo tebe krásné a pohodové vánoce.
Dana Puchalská
21.12.2022 06:23
Nad'o,jak tak koukám na Tvoje fotky, musím uznat,že i cesty jsou fotogenické.
Věra Ježková
21.12.2022 00:41
Naďo, v posledních týdnech se divím, co všechno je možné. Protože to, co prožívám, bych nevymyslela. A hezké to rozhodně není. Na rozdíl od tvých fotek. Přeji ti a tvé rodině pohodové Vánoce.
Daniela Řeřichová
20.12.2022 22:01
Naďo, přeji ti hodně hezkých situací pro fotografování a vše dobré v novém roce.
Jitka Caklová
20.12.2022 20:50
Nechala ses přemluvit, protože "moje cukroví je nepřekonatelné a komu taková chvála nezalichotí je pokrytec." Já když něco dělám, tak to dělám ráda, protože to umím. Na chvále jsem nevyrostla a proto vím, když druhé chválím, sebe nevědomky ponižuji. Raději jsem v Tvých očích, nebo-li podle Tvoji terminologie "pokrytec", než být závislá na chvále. Ale jedno máme společné, to se musí nechat, "samochvála nám nesmrdí". :-) :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA