Všechno je možné
Všechny fotografie: Naděžda Špásová

Všechno je možné

20. 12. 2022
cestování fotografování
Hodnocení:
(4.8 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Jurečková
To je krásné, rozvážet cukroví jako v nějaké pohádce. Každý, kdo peče cukroví má můj velký obdiv, neboť to není snadné. Já také něco málo napekla, pak dala do krabice a pořádně zalepila páskou. Jinak bychom chodili a ujídali, jak malé děti, protože nelze odolat. Nedá se nic dělat Vánoce jsou až za pád dní.
Jarmila Komberec Jakubcová
Naďo tvoje fotky se mi vždy moc líbí. Přeji hezké Vánoce a hlavně zdraví v Novém roce.
Jan Zelenka
Naďo, tak mne při prohlížení fotek vytanul z paměti hodně letitý film Florenc 13.30 s Pepíčkem Bekem, kde zpívá: "Ta bílá dálka to je láska má, já jedu k ní a ona vstříc mi běží."
Eva Mužíková
Ty víš, že silnice na fotkách nejsou zrovna moje parketa, ale uznávám že jsou zajímavé. Mne tentokrát fascinovala ta oblaka páry nad elektrárnou a majestátný Bořeň.
Martina Růžičková
Přeji hezké svátky, pevné zdraví a šťastné cesty rokem 2023! :-)
Anna Potůčková
Nadi mě se Tvé fotky líbí! A líbilo se mě také Tvoje cukroví. Já už dala cukroví dcerám, poslala balík s cukrovím švagrové do Českého Krumlova a zítra jedu s krabicí cukroví do Žeranovic. Tam vezu cukroví 87leté paní, která pochovala obě své děti a nemá ji kdo napéct. Pekla jí dcera, snacha bohužel má ráda jen sebe sama. Jednu vnučku od dcery má v Anglii, jezdí za ní občas vnuk od dcery a také zeták, ale Ti neupečou a děti od syna po vzoru své matky (snachy) se k ní nehlásí. Moc Ti přeji aby jsi pod stromečkem našla nové pouzdro na foťák.
Zuzana Pivcová
I během cesty se dají "ulovit" pěkné záběry. Díky a přeji Ti i v příštím roce mnoho zajímavých cest a hezkých obrázků.
Jitka Mošovská
Naďo, všimla jsem si na FD, co jsi toho napekla, měly určitě radost. Krásné svátky i Tobě.
Miloslava Richterová
Všechno nejlepší i Vám a hodně dalších šťastných cest v příštím roce :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%