FOTO: Marie Ženatová
Jak šetřím energii?
18. 12. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Ženatová
21.12.2022 05:50
Všichni moji dobří známí i neznámí - děkuji vám ze srdce za vaše dobrá slova*
Marie Faldynová
20.12.2022 08:28
Také já děkuji za článek plný pohody, přeji ještě hodně sil ke všem úkolům, které Vám Bůh ukáže.
Jarmila Komberec Jakubcová
19.12.2022 15:33
Paní Marie přeji Vám krásné Vánoce a hodně zdraví v Novém roce. Článek je moc hezký a dobře napsaný.
Dana Puchalská
19.12.2022 05:00
Maruško, také Ti přeju hezké svátky a ať si další rok prožiješ co nejlépe.
Anna Potůčková
18.12.2022 19:16
Moc hezky napsaný článek. Jsme s manželem zatím oba na naše hospodaření. A i přesto se snažíme neplýtvat surovinami a hotovými potravinami, a šetřit kde to jen jde. Občas také nějakou korunu věnujeme na dobročinné účely a zrovna ve středu povezu krabici s cukrovím paní, která pochovala obě své děti a nemá jí kdo napéct. Pekla ji vždy dcera, ta zemřela v květnu a stále se s tím nemůže vyrovnat. Vám přeji spokojené a klidné Vánoce a mnoho zdraví a štěstí v Novém roce 2023!
Soňa Prachfeldová
18.12.2022 18:49
Maruško máš boží srdíčko. Ano je pravdivé, pomoz druhým, pomůžeš sobě. Kéž by byly skutky všech čisté, jak čerstvě napadaný sníh, hned by bylo na tom světě líp.
Alena Velková
18.12.2022 18:14
Moc hezky jste vše napsala...sníh byl u nás krásný dva dny...teď je z něj klouzavá hnědá břečka...lituji, že budou Vánoce na blátě...přeji vše dobré!
Jana Šenbergerová
18.12.2022 18:05
Díky za hezký článek a milé přání. Kéž vás provází to dobré, které posíláte dál. ♥
Zuzana Pivcová
18.12.2022 17:35
Milá Maruško, věřím, že Ty potkáváš lidi se srdcem na pravém místě, protože jaký je člověk sám, takové lidi si k sobě podvědomě přitahuje.
Jana Jurečková
18.12.2022 17:25
Hezky napsané, taky odhazuji sníh a na jedné straně jsem ráda, že se donutím jít ven na čerstvý vzduch. Jinak jsem zalezlá doma a nikam se mi nechce. Dnes jsem zazvonila na kamarádku, ať vezme pejska a půjdem ven, ale měla rozdělané žehlení, tak se nedalo nic dělat a aspoň jsem koukla, kdy mají v obchodě naposledy otevřeno / na Štědrý den / a pak už budeme užívat svátků. Docela se těším, jako každý rok.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA