Rok 2022  obrazech - můj největší zážitek
Úvodní fotografie:Miluše Převrátilová

Rok 2022 obrazech - můj největší zážitek

18. 12. 2022
Zážitek roku 2022
Hodnocení:
(5 b. / 26 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Velková
Prožila jste krásný rok...gratuluji!
Jana Šenbergerová
Maruško, vy jste ale nezmaři! Přeji vám i vašim klukům, ať vám všem v příštím roce zdraví slouží, nohy chodí, kam se vám zamane, a elán vás neopouští. ♥
Helena Votíková
Maruško, moc hezky zaplněný rok. Držím palce, aby se tak dařilo i v roce 2023
Vladislava Dejmková
Maruško, ráda jsem si s tebou v duchu prošla zajímavá místa. Je to pěkná a pozitivní bilance.
Libuše Heulerová
Maruško, bezva zdokumentování Vašeho velmi, velmi aktivního roku. Obdivuji Vás co všechno stihnete. Jen tak dál!! Krásné fotky!!!
Marie Seitlová
Maruško, krásně jsi zhodnotila váš aktivní rok. Jste oba cestovatele a to je krásné. Dokud to jde, je dobře a je třeba to využít. Krásně jsi vše zdokumentovala, fotky super.
Dana Puchalská
Maruško, krásně jsi nám popsala letošní rok. A jen tak na okraj - senzační fotodokumentace. Děkuju.
Miloslava Richterová
Gratuluji a též přeji vše dobré :-)
Jan Zelenka
Hezké fotky, hezký článek. Bilance letošního roku není ovšem moc příznivá. Ale, jak vidno z článku, i v tomto se dá slušně žít.
Jana Kollinová
Optimistický článek jak se nestresovat a užívat si život na pozadí ekonomické krize a války na Ukrajině.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%