Ilustrační foto: Pixabay
Nezapomenutelný Štědrý večer
11. 12. 2022Vánoce. Svátky rozzářených očí dětí a rodinné pohody. Pro mě osobně někdy moc pohodové nebyly. Alespoň mám ten pocit. No uznejte. Štědrý den byl strááášně dlouhý. Nikdo na mě neměl čas, rodiče byli dopoledne v práci a sourozenci? Asi na tom byli stejně jako já.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Švancarová
15.1.2023 22:22
Moc krásně napsané a ze závěru mě mrazí.Stejné pocity jsem měla,když zkončil film Pelíšky.
Ludmila Černá
2.1.2023 17:08
Moc moc Vám všem děkuji za milá přání. Pokusím se si z vašich připomínek vzít poučení.
Anna Potůčková
13.12.2022 16:17
Moc hezká vzpomínka i když je smutná. Přeji Vám krásné a spokojené Vánoce.
Naděžda Špásová
13.12.2022 16:12
Ludmilo, je tu zvykem, že íčkaři o sobě na svůj profil napíší něco bližšího. Neberte to, prosím, jako peskování. Máme společné jenom ty Beatles, s manželem jsme jejich dlouholetí fandové. LP máme skoro všechna. Já, na rozdíl od vás, Vánoce nemám ráda. Vzpomínky nejsou zrovna nejlepší, do minulosti se nerada vracím. Nicméně vám i rodině přeji Vánoce spokojené a hezké.
Zuzana Pivcová
12.12.2022 14:10
Myslím, že smutnější to bylo pro ty, kteří zůstali, než ty, kteří odešli. Jenže i dnes někteří starší lidé marně čekají, kdy je navštíví jejich nejbližší, kterým v tom nebrání žádná emigrace.
Helenka Vambleki
12.12.2022 08:12
Přes slzy nevidím, na dlouhé roky "rozdělených" rodin bylo hodně. Ta doba je naštěstí za námi, tak se těšme, že si můžeme rodinnou vánoční atmosféru užívat dosyta bez omezování.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA