Holubičí povaha
Ilustrační foto: Pixabay

Holubičí povaha

2. 12. 2022

Přátelé, musím se vám k něčemu přiznat. Myslím si o sobě, že mám klidnou a vyrovnanou, téměř holubičí povahu. Jako Váha nesnáším 3H: hrubost, hulvátství a hádky (samozřejmě kromě těch s mým mužem). Někdy mám dokonce pocit, že by se na mě dalo dříví štípat.

Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 31 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Caklová
Napsáno rádoby vtipně, pro mě spíše tragikomicky. Děti a opilí lidé, ať muži či ženy, mají jedno společné, jsou to "svobodné Duše" bez zábran. V obou případech záleží na zralosti jedince, který má potřebu to řešit. Ze svých zkušeností dodávám, že "Co jsem, to si přitahuji." Vnímám to tak, že ten opilec byl odměnou za holubičí povahu.
Jana Hošková
Něco mi to silně připomíná, hlavně s těmi dětmi. Taky jsem holubice, co se ovšem mění v tygřici, když je vyprovokována. Ale to, co popisujete nakonec, bych asi nezvládla, protože se zásadně řídím heslem "Blbec neví, že je blbec a někdy je lepší, když moudřejší ustoupí" . Ovšem pochopitelně záleží na situaci :-))
Dana Puchalská
Zdravím povahu holubičí . Super fejeton... :-) :-)
Eva Kopecká
Beru tu reakci zcela adekvátní a namístě. Jelikož mi zde dva diskutující sebrali přísloví, která mě okamžitě napadla, nezbývá než konstatovat, že s buranem je potřeba jednat v jeho stylu. Co jiného.
Jarmila Komberec Jakubcová
Velmi pěkný, ale i poučný článek. Super.
Jan Zelenka
Moc pěkný a vtipný fejeton. Já bohužel zkušenosti s vnoučaty nemám žádné. Mé vnučce je už 35 let a na výchovu je už trochu stará. Ale vaše metody se mi líbí.
Anna Potůčková
Jak se do lesa volá, tak se z něj ozývá! Debatu jste zakončila tak, jak si ji dotyčný zasloužil.
Marie Měchurová
Aleno, na hrubý pytel, hrubá záplata. A co se týká vnoučat - můl manžel, když jsou u nás, nevidí, neslyší.
Libuše Křapová
:-)
Blanka Lazarová
Máte mé sympatie ! :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%